Китодар Тодоров
февруари 17, 2018
IMG_5565

д-р Радосвета Стаменкова е изпълнителен директор на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП).

Работи като: най-изпълнителния директор, мениджър на проекти, координатор на програми, треньор, обучител, консултант, оценител, старши експерт, ментор, изследовател, теренен работник, медиатор, консултиращ, обучител на обучители, изобщо – момиче за всичко, каквото само НПО сектора може с любов да отгледа.

Не пропуска случай да се пошегува със себе си, с другите и със заобикалящото, да се опита да накара другите да се засмеят, да се застъпи за онеправдан човек, за бездомно животно, за важна кауза.

Обича работата си, защото прави това, в което вярва и което обича; защото не губи свободата да бъде себе си, да казва каквото мисли и според силите си да се бори за промяна към по-добро заедно с различните интересни вдъхновяващи хора около себе си, които рядко могат да бъдат събрани на друго място.

През 2016 година тя говори за образованието като "КЛЮЧа от бараката" на Форум КЛЮЧ #Напук. А сега ще имаме удоволствието да се насладим на компанията й като водещ и модериращ това издание на събитието, което предполага по старата изпитана рецепта - много свръхдози смях, адекватност и присъствие!

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!

logoTP

За онези, които са си взели спонсорски билет от 10 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!

logoTP

За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).
За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress