Биляна Вутова-Харалампиева

Иван Господинов
януари 15, 2018
Димитър Fling Горанов
февруари 3, 2018
kluch-fb-lektori-biliana-v
Психолог, убеден филантроп и романтичен идеалист, Биляна Вутова-Харалампиева е изпълнителен директор на Фондация "Има начин", създател на благотворителна кампания "Изплети топлина". Освен че е един от създателите на благотворителна кампания за грижа за хората без дом и в неравностойно положение, Биляна е и създател на методи и техники за личностно развитие и себепознание, като вярва, че мъдростта на предците трябва да бъде пазена и предавана.

Биляна има 10 годишен опит в двете основни направления, на които се е отдала - психология и насърчаване на доброволчеството, като работи ежедневно за това повече хора да намерят личното си щастие и примера, че доброволчеството е пътят на обществото.

Биляна ще бъде "Момичето зад Изплети топлина" на сцената на Форум КЛЮЧ 'Щото така 2018. Темата й ще бъде "Очите, през които гледаш". Елате и ще разберете повече за нея и за останалите участници в събитието.

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!

logoTP

За онези, които са си взели спонсорски билет от 10 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!

logoTP

За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).

За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.

Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress