fbpx

Благовеста Пугьова

Янита и Ива
декември 31, 2017
Форум КЛЮЧ 2018 – 31 март. Очакваме ви!
януари 10, 2018
kluch-fb-lektori-blaga
Благовеста Пугьова е родена през 1987 г. в гр. Благоевград. Завършва финанси в Университета за национално и световно стопанство и данъчно право в London School of Economics and Political Science. Професионалният й опит започва от репортер, счетоводител, данъчен констултант и стига до оперативен директор, каквато е позицията й в момента в JobTiger.

Тя е основател и председател на фондация „Подарете книга” - мрежа от доброволци, които подаряват време и приятелство на деца, лишени от родителска грижа. Инициативата в момента е една от най-големите мрежи от доброволци в страната с над 150 участници всеки месец, 18 ангажирани институции за деца и много приятелства. Заради тази си дейност получава различни отличия като грамота „Човек на годината” на БХК, награда „Принос за свободата” на Move.BG, номинация за „Жена на годината”, включена е в „40 до 40” на Дарик Радио, „30 до 30” на списание Форбс и много други.

Блага ще бъде "Неспираща да дарява" на сцената на Форум КЛЮЧ 'Щото така 2018. Темата й ще бъде "Времето изтича по-бавно, когато го подаряваш". Елате и ще разберете повече за нея и за останалите участници в събитието. Билети и регистрации - www.forum-klyuch.info/upcoming

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20.00 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!
За онези, които са си взели спонсорски билет от 10.00 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!
За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).
За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.

Вземи спонсорски билет от 20.00 лв и подкрепи Форум КЛЮЧ

logoTP

Вземи спонсорски билет от 10.00 лв и подкрепи Форум КЛЮЧ

logoTP

Вземи безплатна регистрация и си осигури спокойно влизане в залата на Форум КЛЮЧ

Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/
banner-fb-851x315

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress