Свръхчовекът Георги Ненов
февруари 4, 2019

Тази година на 20 април ще ви представим Боян

Боян Бакърджиев е на 33 г., PR специалист, щастливо женен с две прекрасни деца. Боян всеки ден избира един или няколко от над 130-те електромобила, до които има достъп, и с които се придвижва из София и страната. Той не е новобогаташ. И старобогаташ не е. Нито е роднина на г-н Елон Мъск. Той е един от 30 000 потребители на SPARK – първата и единствена кар шеринг услуга в България и една от малкото в света, които залагат изцяло на електромобили. Боян е част от екипа на SPARK – electric car sharing и ще разкаже как една модерна услуга промени градската мобилност у нас.

Когато се запознахме с него през декември 2018 г. ни направи впечатление страхотното му чувство за хумор, гарнирано с една блестяща усмивка.

Отдадеността му на идеята да променя средата, използвайки точните послания (все пак е PR) и новите технологии (компанията, за която работи, реално променя живота около нас), е гаранция, че тази истиснка история от България ще ви даде много поводи за размисъл и вдъхновение.

А по време на Форум КЛЮЧ една малка синя количка със зарядна станция до нея, ще ви позволят да се запознаете по-отблизо с това, което той и екипът му правят в България.

Боян на втората си среща с екипа на Форум КЛЮЧ

Очаквайте пълната информация за събитието и начина за взимане на спонсорски билети или безплатни регистрации скоро тук!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress