Янита и Ива
декември 3, 2017
Любен Георгиев
декември 4, 2017

Димитър Горанов е от София и е на 24 години. Горд представител на FOOTPRINTz crew и преносител на заразата Хип-Хоп. Това е и неговата мисия. Занимава се с Бибойнг (B-boying) или както е познато в комерсиалните среди – Брейк Танци. Това е един от четирите елемента на Хип-Хоп културата. За останалите може да Ви говори дълго на живо.

B-boy никът му е Fling. Накратко това е име, което описва същността, начина на движение и характер. Даден му е от B-boy Juji през 2011, като синоним на хвърлям се и мятам, още в периода, докато се бори да докаже себе си и да бъде част от Electric Force Crew. Но началото при него е още по-назад във времето и идва от бойните изкуства (по-точно 15 години Таекуон-До ITF). Един от неговите треньори е баща му, а отборът – Levski – Angels. На него и на цялата федерация дължи дисциплината, духът и борбеността, които му позволяват доста по-бързо да навлезе в изкуството на брейк танците.

Към края на 2007 г. и началото на 2008 г. започва да танцува и пее, с първото си крю NFGM. В последствие го забелязват хора, занимаващи се с този танц от доста дълги години и доказали се на българската и международна сцена. Заниманията се превръщат в нещо повече от хоби. И ето, сега е част от нещо, без което не може. И то, защото всичко, което е преживял до момента, е било пречупено през призмата на една по-различна култура, базирана на Peace, Love, Unity and Having Fun. Това само по себе си би казало достатъчно.

„I wanna leave my FOOTPRINTz. А вие искате ли да оставите своите?“