Биляна Вутова-Харалампиева
януари 19, 2018
Любен Георгиев
февруари 4, 2018
kluch-fb-lektori-dimi
Димитър Горанов е от София и е на 24 години. Горд представител на FOOTPRINTz crew и преносител на заразата Хип-Хоп. Това е и неговата мисия. Занимава се с Бибойнг (B-boying) или както е познато в комерсиалните среди - Брейк Танци. Това е един от четирите елемента на Хип-Хоп културата. За останалите може да Ви говори дълго на живо.

B-boy никът му е Fling. Накратко това е име, което описва същността, начина на движение и характер. Даден му е от B-boy Juji през 2011, като синоним на хвърлям се и мятам, още в периода, докато се бори да докаже себе си и да бъде част от Electric Force Crew. Но началото при него е още по-назад във времето и идва от бойните изкуства (по-точно 15 години Таекуон-До ITF).
Един от неговите треньори е баща му, а отборът - Levski - Angels. На него и на цялата федерация дължи дисциплината, духът и борбеността, които му позволяват доста по-бързо да навлезе в изкуството на брейк танците.

Към края на 2007 г. и началото на 2008 г. започва да танцува и пее, с първото си крю NFGM. В последствие го забелязват хора, занимаващи се с този танц от доста дълги години и доказали се на българската и международна сцена. Заниманията се превръщат в нещо повече от хоби. И ето, сега е част от нещо, без което не може. И то, защото всичко, което е преживял до момента, е било пречупено през призмата на една по-различна култура, базирана на Peace, Love, Unity and Having Fun. Това само по себе си би казало достатъчно.

"I wanna leave my FOOTPRINTz. А вие искате ли да оставите своите?"

Митко ще бъде Fling на сцената на Форум КЛЮЧ 'Щото така 2018. Темата му ще бъде "Най-голямата битка е да се опознаем, разберем и приемем". Елате и ще разберете повече за него и за останалите участници в събитието.

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!

logoTP

За онези, които са си взели спонсорски билет от 10 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!

logoTP

За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата). За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress