Форум КЛЮЧ участва в Social Mondays

Премиера на филм за гражданското общество
септември 16, 2017
Nicola Schoenenberger/ Никола Шьоненбергер
октомври 4, 2017

Този понеделник бе 18 септември. В Бар Петък приятелите ни от JCI София и Заедно в час организираха едно страхотно нетуъркинг събитие, наречено Социални понеделници, или Social Mondays.

В 19,30 дойде и нашият ред да представим какво всъщност е Форум КЛЮЧ. Бяхме приели любезната покана, защото сме убедени, че има много сериозен смисъл в това да говорим пред колкото се може повече хора за смисъла на онова, което правим – а то е да помагаме на хората, които правят смислени неща да ги представят пред публика по мотивиращ, интересен и дори (по модерному) зарибяващ начин.

Няма нужда да преразказваме тук какво и как сме говорили, каква е била атмосферата и колко добре сме се почувствали от свършената работа, от отношението на домакините и настройката на хората. Важното, което трябва да кажем е, че има смисъл да се работи за презентационни умения на хората в сектора на добротворците, за превръщането на „правещите смислени неща“ в „увличащи“ личности.

И се гордеем, че сме сред онези, които са решили да правят това! Благодарим и на организаторите от JCI София, че споделиха, че именно след среща, в която и ние сме имали участие, са решили да се хвърлят в дълбокото с инициативата Social Mondays.

Ще завършим с онова, с което приключихме и презентацията си вчера:

Може и да не можем да променим света, но можем да му дадем най-доброто от себе си!

А Вие не забравяйте, че Ви очакваме на 28 септември в Одеон на нещо повече от прожекция на филм (ще има и подаръци, почерпка, а и много разтърсващи емоции. Повече за това можете да видите на ТОЗИ ЛИНК

Както и – запазете си датата 14 октомври за един малко по-различен Форум КЛЮЧ, на който ще говорим за бъдещето на гражданското общество. Забележете, не на сектора, не на НПОтата, а не общността от всички, които искат да се наричат граждани. Повече за него – ТУК

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress