fbpx

РАЗГЪРНИ ПОТЕНЦИАЛА НА ИДЕИТЕ СИ С ФОРУМ КЛЮЧ – ВАРНА INNOWAVE

Новини около INNOWAVE във Варна
август 15, 2014
Бъдете сред лекторите на КЛЮЧ през октомври!
август 29, 2014

Форум КЛЮЧ – Варна Innowave и отдел „Младежки дейности“ на Община Варна те предизвикват: сподели своята идея и промени средата, в която живееш!

Вземи участие във Форум КЛЮЧ на 1 септември в Държавната опера във Варна, включи се в играта ‪#‎InnoVarna и спечели финансиране в размер на 1,500 лв., с които ще промениш града за теб и твоите връстници!

Всеки участник във Форум КЛЮЧ – Варна Innowave ще има възможност да опише своята иновативна и креативна идея по време на Форума, ползвайки специалния формуляр, който ще получи на входа на събитието. Идеята може да е свързана с образованието, предприемачеството, екологията, спорта или друго, но най-важното – тя задължително трябва да е пряко свързана с младите хора на Варна.

Специално жури ще прегледа и оцени всички идеи, а авторът на най-иновативната и приложима идея ще получи възможността с подкрепата на Община Варна да я реализира през пролетта на 2015 г.

ВАЖНО! Всеки участник в играта #InnoVarna, който има предварителна он-лайн регистрация за Форум КЛЮЧ – Варна Innowave, ще получи бонус точки при оценката. Не пропускай шанса си! Направи своята безплатна регистрация за Форум на www.forum-klyuch.info!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress