Форум КЛЮЧ 2018 – 31 март. Очакваме ви!
януари 10, 2018
Биляна Вутова-Харалампиева
януари 19, 2018
kluch-fb-lektori-ivan-gospodinov
Иван Господинов е представител на дигиталната образователна платформа Khan Academy за България, предлагаща напълно безплатни видео уроци, упражнения и инструменти за ученици, учители и родители. От 2015 г. е председател на управителния съвет и член на екипа на сдружение „Образование без раници“, което има за цел да подпомага осъвременяването на образованието в България и да създава алтернативни образователни и културни ресурси, фокусирайки се в момента над Khan Academy. Иван Господинов е и член на управителния съвет на Асоциацията за свобода в образованието. Между 2014 и 2016 г. е учител по философия и немски език по програма Заедно в час. Има магистърска степен по Образователни науки от Единбургския университет. През 2016 г. получава награда за иновации в образованието на ICT Media и е включен в списъка на Форбс България „30 под 30“.

Иван ще бъде "един от младежите зад Кан Академия" на сцената на Форум КЛЮЧ 'Щото така 2018. Темата му ще бъде "Да хакнем образованието". Елате и ще разберете повече за него и за останалите участници в събитието. Билети и регистрации - www.forum-klyuch.info/upcoming

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20.00 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!
За онези, които са си взели спонсорски билет от 10.00 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!
За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).
За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.

Вземи спонсорски билет от 20.00 лв и подкрепи Форум КЛЮЧ

logoTP

Вземи спонсорски билет от 10.00 лв и подкрепи Форум КЛЮЧ

logoTP

Вземи безплатна регистрация и си осигури спокойно влизане в залата на Форум КЛЮЧ

Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress