Д-р Рада Стаменкова
февруари 10, 2018
DDH_2782
Китодар Тодоров е познат на огромна част от вас с предаванията „Пътеводител на историческия стопаджия“, „Сладко отмъщение“, „Пълна лудница“, а напоследък и със собствения канал - Петък, точно в пет, където с цялата провокативност на изказа си засяга теми, за които си заслужава да се замислим всички.

Това чувство за хумор много точно гъделичка себеусещането на българина. В канала си в YouTube пише:„Всички промени в природата са такива, че колкото е взето от едно тяло, толкова е добавено към друго. Така, ако количеството смисъл намалява в един скеч, то се увеличава в друг." Според Тодоров, нищо не ни вдъхва увереност, че утре наистина ще имаме време да направим онова, което можем да направим днес и поради това трябва да играем сега и то по такъв начин, сякаш изразяваме целия смисъл на живота си.

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!

logoTP

За онези, които са си взели спонсорски билет от 10.00 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!

logoTP

За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).

За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress