fbpx

КЛЮЧ Unplugged с участието на Веселина Кавръкова от WWF

Билети за Форум КЛЮЧ
декември 20, 2019

Не разпечатвайте своята регистрация. Може да ни я покажете и на екран на мобилно устройство. За всички с предварителна регистрация има по нещо малко от нас!

Четвъртият по ред КЛЮЧ Unplugged ще ви представи Веселина Кавръкова, Ръководител на WWF България.


За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост. Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи на място. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.

Елате, за да се запознаете с ръководителя на WWF България - Веселина Кавръкова, в един откровен разговор без излишна напудреност и приповдигнатост.

На 30.01.2019 г. от 18.30 ч.

Отново на познатото ви място в DaDa Cultural bar, ул. Георги Бенковски 10 в гр. СофияЗа какво ще говорим по време на събитието?

Ето една малка част от темите, които ще ззасегнем:
- Откъде е тръгнала и как се е развил животът й до момента?
- Какво е да си и как сте става ръководител в българския клон на една от най-успешните природозащитни организации в света?
- Какво прави WWF и защо има нужда от огранизации като тази?
- Какво я провокира, какво я кара да се чувства горда и има ли нещо, за което съжалява?
- Как да не губим мотивацията си, когато всичко изглежда сиво и песимистично?
- Какъв може да е нашият принос тук и сега? Особено в контекста на случващото се в Австралия и дебатите за климатичните промени.

Ще търсим отговори на всички тези въпроси заедно.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"

Не разпечатвайте своята регистрация. Може да ни я покажете и на екран на мобилно устройство. За всички с предварителна регистрация има по нещо малко от нас!

ACF1


Това събитие е част от проект: Каузи с глас и лице, реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Реализираме го и с подкрепата на:

logo-dada
3KR-logo-hor-final_New3_White

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress