fbpx

Предстои: Форум КЛЮЧ #13 на 20.04.2019

КЛЮЧ Unplugged #1 с участието на Борис Бонев
октомври 29, 2018
КЛЮЧ Unplugged #2 с участието на д-р Рада Стаменкова
януари 4, 2019

Форум КЛЮЧ #13 ви очаква след:

00

дни


00

часове


00

минути


00

секунди


За "Билети и регистрации" вижте по-долу на тази страница

Неусетно мина времето от началото през 2011 до това тринадесето издание на КЛЮЧ.

Вече можем да се похвалим с история на събития, които са вдъхновили над 4400 човека в аудиторията на Форум КЛЮЧ, дали са сцена на над 100 презентатора, показали са истински, живи истории от България на реални и смислени хора. Да, това не са само идеи, а истории, това е животът около нас, който често не виждаме, но е тук и сега... И търси своите последователи!

Този Форум КЛЮЧ ще е страхотен точно както би подхождало на един истински #13.

13 е числото на щастието и късмета. За маите и ацтеките това число никога не е било свързвано с идеята за нещастие. За тях небето е било разделено на 13 нива, всяко от които е населено от различно божество. В древната религия на Мексико то е най-благоприятното число, което символизира Слънцето, а гръцката митология нарежда Звес, като тринадесетия и най-силен бог. В Египетските вярвания стълбата към безсмъртието има 13 стъпала.

На този Форум КЛЮЧ ще ви срещнем с уникални хора, щестливи от онова, което правят, но и приели предизвикателства, които не всеки може да носи на гръб. Ще е чуем за вдъхновението на вдъхновителите; ще споделяме енергия, дори и истинско електричество; ще участваме в мъпет шоу, ще обикаляме света и ще се връщаме отново тук, където ще градим бъдещето на страхотни млади хора, ще помагаме на нуждаещи се, но и ще променяме представи, ще правим всичко с любов!

Кога?

На 20 април 2019 г., започваме в 13,30 ч.

Къде?

Познатата ви вече зала на Theatro - бившия Модерен/ Независим театър на ул. Върбица 12 в София.

Кого ще видите на сцената?

февруари 4, 2019

Виктория Терзийска от Мастило и Маргаритка

февруари 4, 2019

Мая Донева и липсващото свободно време

февруари 4, 2019

Достоен живот и Юлия Георгиева

февруари 4, 2019

Приобщаването и Ива Бонева

февруари 4, 2019

LoveGuide и Николета Попкостадинова

февруари 4, 2019

Тук-Там и Христо Бояджиев

февруари 4, 2019

Свръхчовекът Георги Ненов

февруари 4, 2019

Боян Бакърджиев от SPARK

Водещ

февруари 26, 2019

Коле Китанов

И като обявихме този Форум КЛЮЧ #13 като спектакъл, така и ще бъде! Водещият тази година се казва Коле Китанов. Той е от Струмица, живее, учи […]

Билети и регистрации

И за този Форум КЛЮЧ ще имате възможност да изберете между това да подкрепите събитието като си вземете някой от нашите спонсорски билети, или просто да се регистрирате и да дойдете на 20 април 2019 г. в залата на Theatro.

Посетителите на Форум КЛЮЧ с билети от 50 лв. получават запазено предно място в залата и подарък от нашите спонсори/ партньори, както и такъв от екипа на Форум КЛЮЧ. Със закупуването на този билет, вие ставате един от хората, които са допринесли за реализирането на това събитие.
Посетителите на Форум КЛЮЧ с билети от 20 лв. получават запазено предно място в залата и подарък от нашите спонсори/ партньори. Със закупуването на този билет, вие ставате един от хората, които са допринесли за реализирането на това събитие.
Посетителите на Форум КЛЮЧ с билети от 10 лв. получават запазено място в залата и подарък от екипа на Форум КЛЮЧ. Със закупуването на този билет, вие ставате един от хората, които са допринесли за реализирането на това събитие.
Безплатната регистрация е за сериозни участници. Ако след като я направите промените мнението си, молим Ви да ни информирате. За Вас залата ще бъде отворена от 12.30 ч. нататък в деня на събитието. Съветваме Ви да дойдете преди 13.15 ч., защото ще имате възможност да заемете своето място по Ваш избор. От 13.15 ч. нататък ще бъдат допускани всички желаещи и без регистрации или билети.

Често задавани въпроси

1Каква е разликата от познатите TEDx?
TEDx е добре познат световен формат, в който хора споделят идеи. На Форум КЛЮЧ ние не говорим само за идеи, а показваме истински истории от България. Т.е. тук нещата са реални и случили се, някой е успял в онова, което прави и споделя опит, знания и вдъхновение
2Работите ли за създаване на качествени представяния?
Да, използваме опита от вече над 100 представяния на сцената ни, за да съветваме всеки от презентаторите как да се възползва максимално добре от предоставеното му време. За разлика от повечето други събития в България, ние работим усилено с всеки презентатор по отделно и не залагаме само на разработен някъде в чужбина наръчник, който не отразява местните особености на публиката
3Защо само осем презентатори?
Форматът ни е на 7 години. Спряхме се на осем представяния, защото с течение на времето се оказа, че това е най-удачният брой, за да предадем послания, без да отегчим публиката си.
4Защо събитието е в събота следобед?
Аудиторията ни е основно под 40 г. възраст (94%).Тази аудитория има нужда да се разпусне в петък вечер и да не бърза за събитие в събота сутрин.
5Как подбирате презентаторите си?
След всеки Форум КЛЮЧ обявяваме покана за набиране на предложения на публиката. За този форум получихме над 75 такива, от които екипът ни подбра тези 8.
6Как гарантирате, че хората на сцената са качествен избор?
Всяко от получените предложени за презентатори се преглежда много внимателно от екипа ни и търсим идеи за гост-лектори, които реално имат какво да споделят - имат резултат от работата си, който е видим и доказан
7Защо да си взема спонсорски билет, като има и безплатни регистрации?
Защото разчитаме на всеки, който има възможност и желание да помогне за реализацията на събитието, да го направи.КЛЮЧ не се финансира по проекти, зад него не стоят интереси на програми, посолства, институции. Разчитаме само и единствено на спонсори и публиката.
8Ако си взема спонсорски билет, получавам ли още нещо, освен добро място в залата?
Спонсорксите билети включват и подаръци от нас и спонсорите ни. Те определено си заслужават
9Подбирате ли спонсорите си и как?
Ако сте забелязали - на сцената на КЛЮЧ никога не излиза представител на спонсора. Ние не продаваме местата на сцената и се стремим да пазим доверието на аудиторията, че няма как да изберем някой, който не е минал през стандартния процес на подбор на лектори. Същевременно много внимаваме и се стремим да се обвързваме само с компании, които имат социално-отговорен бизнес, произвеждат качествени и полезни продукти, без да злоупотребяват с труда на хората и с околната среда. 3 пъти до сега сме отказвали финансиране.
10Това събитие само за граждански организации ли е?
Не, всъщност над 70% от аудиторията на Форум КЛЮЧ споделя, че не членува в такава организация. На сцената винаги търсим да покажем истински примери за хора, които правят реална промяна. Винаги имаме човек с бизнес на сцената, хора, които организират акции и дейности, без да се считат за част от "организация" и разбира се социални предприемачи.

Форум КЛЮЧ #13 се реализира с подкрепата на:

  Менторска подкрепа за презентациите:

  Приятели на Форум КЛЮЧ #13

  С тези наши каузи-приятели ще можете да се запознаете в деня на събитието в пространството на Theatro

  С медийното партньорство на:

  И с подкрепата на:

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress