fbpx

КЛЮЧе в Пловдив! А защо не в бар?

Кой ще участва в BG КЛЮЧе
юли 25, 2015
Излъчваме пряко Форум КЛЮЧе в София
октомври 30, 2015

Вече официално може да Ви кажем, че ще има събитие в Пловдив и то ще бъде Форум КЛЮЧе. Също толкова официално може да Ви кажем и че няма да е на място, на което сте свикнали да виждате КЛЮЧ или досегашните КЛЮЧета, а ще бъде в Клуб Библиотеката.

За всички пловдивчани едва ли има нужда да поясняваме къде точно на ул. Леди Странгфорд се намира това култово място, както и че то ще дообогати емоцията от събитието с усещането, че си там, за да си изкараш не само добре, ами направо айляшки яко!

Ще Ви очакваме на 31.10.2015г. там. На малката сцена, с готиното осветление, на която Камен Донев е направил първото представяне на „Оркестърчи“ в „града под тепетата“ и където много групи правят густото на пловдивчани почти всяка вечер.

Благодарим на екипа на Гаро, собственикът на това яко място, че ще ни подслони и че ще Ви даде възможност да изпиете по едно кафе за наша сметка, докато преживеете заедно с Вяра, Стефка, Росица, Митко, Симеон и Кристина, превръщането им в „ключари“ на промяната в България!

Повече за програмата, мястото и как да си вземете някой от безплатните билети, можете да видите тук: http://klyuche.info/plovdiv/

BG КЛЮЧе се реализира по проект „Всеки държи ключа“, изпъляван от Фондация „Четиридесет и две“ в партньорство с Фондация ДАРИК и с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

EEA_Grants_JPG_4642_1Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress