Димитър Fling Горанов
февруари 3, 2018
Любомир Янчев
февруари 14, 2018
kluch-fb-lektori-lubo-g
Любен Георгиев е бунтар-експериментатор в социалната система. През годините е заемал доста различни поприща за не много дългия си 35 годишен живот – продавач на вълнени одеяла по Българското Черноморие в разгара на летния сезон, дистрибутор на книжки за деца в мулитлевъл маркетинг компания, професионален доброволец в студентска организация, кредитен инспектор, шофьор, трейнър, йога инструктор, младежки работник, съосновател и изпълнителен директор на сдружение Ре-Акт (работещо за проблемите на децата в конфликт със закона), основател на „Кариера с Кауза”(събитие, което алармира обществото за съществуването на гражданския сектор и възможностите за работа в него), член на Управителния съвет на Национална Мрежа за децата, а най-вероятно и още много други.

Защо обаче е бунтар-екпериментатор в социалната система?! Основните неща, с които се захваща имат за цел да променят облика на обществото и системата, в която живеем, да дадат шанс на гражданското ни самосъзнание да бъде будно и действащо и да направят България едно по-приветливо място за живеене.

Любо ще бъде Re:Act на сцената на Форум КЛЮЧ 'Щото така 2018. Темата му ще бъде "Животът е пиеса - или печелиш, или учиш". Елате и ще разберете повече за него и за останалите участници в събитието.

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!

logoTP

За онези, които са си взели спонсорски билет от 10 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!

logoTP

За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).
За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.

Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress