Надежда Павлова: Фотографията

Мила Михова: Somewhere over the rainbow
май 14, 2017
Крис Захариев: Времето
май 15, 2017

Надя е куратор в галерия SYNTHESIS – Фотосинтезис  арт център, главен координатор на Месеца на фотографията  и член на Управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия от 2010 година. Обича фотографията и активно се труди за нейното популяризиране в България. Вижда ползата в това да работи за другите и помни хората, които са ѝ помагали през годините. Пътува много, но никога с „пълен куфар”, оставя си място за срещи с нови хора, места и необичайности, с които да се завърне у дома. Промяната е част от ежедневието ѝ, не приема нищо за сигурно, склонна е да се вслушва в чуждо мнение и да признава грешките си. Не планира бъдещето, за да не пречи на съдбата. Вярва, че всяко усилие си струва.

Към трите завършени магистратури, с сферата на инженерните науки, финансите и застраховането, Надежда Павлова добавя  магистърска степен  по фотография от Нов български университет, както и диплома за завършен образователен курс “Seeing Through Photographs” към Музея за модерно изкуство в Ню Йорк.

Надежда Павлова за късмета да работиш това, за което си мечтал и прехода към истинска кауза и страст – фотографията. Един изключителен разказ за снимки, благотворителност, смисъл, обич… След тази презентация много от участниците във Форум КЛЮЧ бяха силно емоционално разтърсени. Уникално представяне, което си заслужава да се изслуша.