fbpx

Номинирайте участници за сцената на Форум КЛЮЧ 04.04.2020

Номинации за Форум КЛЮЧ 2019 – затворени
юли 4, 2018
Каузи с глас и лице
ноември 20, 2019

Следващият Форум КЛЮЧ ще е на 04.04.2020 г. в София

Очакваме Вашите идеи за хора, които да поканим за участие във Форум КЛЮЧ 2020.

Попълнете формата за номинации, която ще намерите по-долу в тази публикация. Тя ще бъде налична тук и отворена за идеите Ви чак до края на месец октомври 2019 г.

Какви хора очакваме да номинирате?

Форум КЛЮЧ е събитие, което дава сцена на хора с кауза и вече постигнати резултати. Това са двете единствени изисквания. Именно по тази причина не ограничаваме идеите Ви само до представители на граждански организации и/или активисти. Освен тях можете да номинирате хора от бизнеса (стига този бизнес да има чист имидж и да допринася за промяната в България), артисти (или други известни личности, които не само застават зад каузи, но и ги инициират и защитават), социални предприемачи или всеки, който има принос към изграждането на обществото ни и резултатите са видими.

Няма да разглеждаме номинации, които могат да се свържат с език на омразата или имат партийно-политическа свързаност.

Какво даваме на избраните за участие?

Форум КЛЮЧ е едно от малкото събития с подобен формат, което обръща сериозно внимание на подготовката на участниците си. С всеки от тях ще работим индивидуално по изграждането на представянията им и за това ще отделим първите три месеца на 2020 г. Опитът в подготовката на презентации за широка аудитория и нашата менторска подкрепа е един от основните плюсове за КЛЮЧарите ни.

Освен това всеки от участниците ни получава и достъп до всички възможности за популяризация при промотирането на Форум КЛЮЧ като предстоящо събитие, както и впоследствие през видео и снимковия материал от участието.

Номинирайте тук:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress