fbpx
Форум КЛЮЧ – Сподели промяната!
февруари 11, 2014
Включете се в нашето проучване!
февруари 20, 2014

Благодаим Ви за вКЛЮЧването!

През март 2014г. КЛЮЧ пораства и е време да излезе от „аурата“ на университетско събитие. За пръв път целим да напълним истинска театрална зала – тази на Модерен театър. Сигурни сме, че по този начин изживяването на 15 март ще бъде истински мотивиращо, устремяващо и много яко!

Всяко подобно усилие обаче изисква да помолим нашата публика да ни подкрепи, ето защо не се изненадвайте на банречето, което изскача пред погледа Ви всеки път, когато отваряте този сайт. То просто Ви приканва да споделите с нас усилията да направим единственото българско събитие за готините и добри неща в нашата страна такова, каквото то наистина заслужава да бъде.

Какво точно смятаме да Ви предложим със събраните средства?

  • Нова зала и нова визия на Форума – Да, не очаквайте просто да сменим университетските скамейки с удобни театрални столчета. Ще имате възможност да се насладите на много по-професионален подход към видимостта, подбора на лектори, визуализация и звук.
  • Възможност за неформален контакт с лекторите ни – Този път в рамките на самото събитие Вие ще можете да изпиете по чаша с нашите лектори. Именно затова Ви приканваме най-учтиво да предвидите малко време след 16,30ч. на 15 март и да се възползвате от страхотния бар на Модерен театър, както и от възможността да се запознаете с други хора – носители на промяна – каквито, надяваме се, сте и Вие 🙂
  • Възможност да се запознаете с начини за включване в инициативи – огледайте се около залата и ще намерите правилното място за това 🙂
  • Супер готини и ценни награди за публиката – Подборът ни на награди отново ще Ви накара да си стискате палци в края на събитието. Знаете, че до сега сме раздали няколко таблета, езикови курсове, билети за театър, книги… Е сега очаквайте да надскочим себе си, НО новото тук е, че НАГРАДИТЕ ЩЕ СА ДОСТЪПНИ САМО ЗА РЕГИСТРИРАНИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО УЧАСТНИЦИ. Така е честно – за всеки, който е направил усилието да влезе в контакт с нас, ние ще отКЛЮЧим нови възможности.
  • Live stream през наш канал – за пръв път събитието ще е достъпно за всички, които не могат да са в залата и през наш собствен канал за live stream. Всеки от Вас ще има възможност да задава въпроси и онлайн през Facebook и Twitter.

Подкрепете ни и заявете своето участие през системата ни за регистриране на участници.

Вашето билетче е Вашият КЛЮЧ към събитието!

Вашата помощ за реализацията на КЛЮЧ е истинското Ви вКЛЮЧване на 15 март!

Благодарим предварително!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress