Премиера на филм за гражданското общество

ПРЕДСТОИ: Key@SWISS на 14.10.2017 г. в Интер Експо Център
септември 5, 2017
Форум КЛЮЧ участва в Social Mondays
септември 19, 2017

Екипът на Форум КЛЮЧ Ви кани на 28 септември 2017 г. от 18:00 ч. в кино „Одеон“ на промо прожекция на филма “Пеперуда, кацнала на рамото”, продукт на продуцентска компания Тич.Ко и Фондация СМАРТ.

Филмът представя дейността на две неправителствени организации по начин, който не виждате често на екран – игрална документалистика.

Ще имате възможност да се запознаете с Албена и нейният екип от психолог и социални работници достигат до най-далечните домове в района на Велико Търново с автомобила на SOS Детски Селища България, за да помагат на деца и семейства в риск. В Спасителния Център за Диви Животни “Зелени Балкани” д-р Петров и д-р Клисурова работят за опазването на застрашените диви птици в България. Каузата на всички тях е да направят по-добро място светът, в който живеем. Без да осъзнават те променят баланса на Вселената, както когато “една пеперуда кацне на рамото.”

Заповядайте на официалното представяне на филма, за да се запознаете с вдъхновяващите истории на представените неправителствени организации, екипа на филма, както и да се включите в кратката дискусия, в която ще участват режисьора на филма и част от актьорския състав..

След прожекцията ще има лека почерпка, за да продължим дискусията, а и да се насладим на фотографиите на Дамян Хаджииванов и Ирена Даскалова от making-а на филма. Всички участници ще получат и подаръци от Фондация СМАРТ.

За да заявите участие, регистрирайте се като кликнете на този бутон:

Eventbrite - "Butterfly on a shoulder" movie - promo event /Пеперуда, кацнала на рамото - филмова премиера

Филмът „Пеперуда, кацнала на рамото“ е реализиран в рамките на проект Network It SMART, който се реализира от Фондация СМАРТ с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Тематичен фонд „Фонд за реформи, свързани с участието на гражданското общество“ и Тематичен фонд „Партньорство“ към Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

Повече за филма, актьорите и събитията, свързани с неговото разпространение, можете да видите на уеб сайта на филма – http://butterflyontheshoulder.info/

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress