Save the date – 20.04.2019
декември 3, 2018
Второто издание на КЛЮЧ Unplugged е вече планирано!
В самия край на месец януари ще ви срещнем с една уникална жена, която е забавна, интересна, изключително интелигентна и има много какво да каже в познатия ви вече формат на това събитие.

На 29 януари 2019 г. от 19 ч. ще се състои КЛЮЧ Unplugged #2

Ще поговорим в напълно неформална среда за всичко, което гостенката ни обича, не обича, прави или не прави, откъде е тръгнала и докъде иска да стигне. Имаше малко провокация, предизвикателства и някои не особено стандартни въпроси.

Кого сме поканили този път?

д-р Радосвета Стаменкова е изпълнителен директор на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП).

Работи като: най-изпълнителния директор, мениджър на проекти, координатор на програми, треньор, обучител, консултант, оценител, старши експерт, ментор, изследовател, теренен работник, медиатор, консултиращ, обучител на обучители, изобщо – момиче за всичко, каквото само НПО сектора може с любов да отгледа.

Не пропуска случай да се пошегува със себе си, с другите и със заобикалящото, да се опита да накара другите да се засмеят, да се застъпи за онеправдан човек, за бездомно животно, за важна кауза.

Обича работата си, защото прави това, в което вярва и което обича; защото не губи свободата да бъде себе си, да казва каквото мисли и според силите си да се бори за промяна към по-добро заедно с различните интересни вдъхновяващи хора около себе си, които рядко могат да бъдат събрани на друго място.
С нас отново ще бъдат и Божана и Симо

Божана Спасова е съвременен изпълнител, изявяващ сe на много сцени и по много начини.Освен солово тя е и част от трио "Тринити" - полуфиналисти в сезон 5 на "Гласът на България".

А Симеон Петров ще бъде отново на китарата. Заедно са ни подготвили много любими песни и страхотно настроение.

Къде?

Започваме в 19 ч.

Запис от предното ни Unplugged събитие можете да видите тук:

Как да участвате?

Елате в DaDa Cultural bar, защото събитието ще е безплатно!
Unplugged е събитие на екипа на Форум КЛЮЧ. Абсолютно самостоятелно организирано и без финансова подкрепа или намеса. Благодарим на DaDa Cultural bar за предоставеното пространство и на 3Key rooms за възможността да заснемем част от предварителните материали при тях.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress