Предстоящо

DDH_7550-Edit

#ИмаГи

На 8 април 2017 г. във вече добре познатата Ви зала на Независим театър (бившия Модерен театър – София, ул. „Върбица“ 12) ще се проведе Единадесетият Форум КЛЮЧ. Ставаме на 5 години!

Форум КЛЮЧ #ИмаГи 2017

Ще Ви предложим едно малко по-различно събитие, с леко променен формат, което определено ще Ви хареса!

Започваме отново в 13.30 ч.

КЛЮЧари

01_Nadia_Pavlova_SofiaLive_2016

Надежда Павлова

Надя е куратор в галерия SYNTHESIS – Фотосинтезис  арт център, главен координатор на Месеца на фотографията  и член на Управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия от 2010 година. Обича фотографията и активно се труди за нейното популяризиране в България. Вижда ползата в това да работи за другите и помни хората, които са ѝ помагали през годините. Пътува много, но никога с „пълен куфар”, оставя си място за срещи с нови хора, места и необичайности, с които да се завърне у дома. (още…)

DDH_7575

Вяра Савова

Вяра кара нещата да се случват. Без значение от предизвикателствата, веднъж наумила си, че нещо трябва да се случи или промени, тя намира начин да въздейства върху средата около себе си. А предизвикателствата варират от недостатъчно добрата комуникация между право и нови технологии (основава и изгражда софийския клон на Legal Hackers) до проблемите, с които се сблъскват българските граждани при лечение в чужбина (съосновава Лечение без граници). (още…)

DDH_7564

Крис Захариев

Здравейте хора, аз съм Крис! На 18 години съм, някои ми дават и 19. ( Сигурно е заради брадата.) От както се помня се занимавам с изкуство, но от скоро започна да ми се получава. Влогър съм. Имам канал в YouTube, в който качвам от забавни скечове до сериозни социални проекти. Във всичко, което правя се опитвам да вкарвам послание, да накарам хората да се замислят, за важните неща. Уча кино режисура в НАТФИЗ и се занимавам с документално кино. Обичам живота. Обичам хората. (още…)

DDH_8929

Мила Михова

Мила Михова е оперна певица и автор в „Пощенска кутия за приказки“. Зад гърба си има участие в много конкурси, фестивали и проекти за млади оперни артисти, издаден сборник с разкази, както и участие в 3 от сборниците на издателство „Пощенска кутия за приказки“. С гласа си взима участие в музиката към спектакъла „КВАРТЕТ“ на Явор Гърдев. Била е лице на кампании, посветени на Поколението Y, като темите, които основно засяга са личните взаимоотношения и изборът да работиш в няколко сфери едновременно. (още…)

3

Атанас Атанасов

Той е Атанас Атанасов или просто Наско. От малък си мечтае да бъде твърде много неща наведнъж. Затова, въпреки първоначалните шегички, може би не е изненадващо, че избира пътя на актьорското майсторство. Освен това е бил тенисист, треньор, хорист, китарист, пицар, чистач на театри (стари и нови), организатор на фестивал, случаен филмов продуцент и, не на последно място, moonwalker (ходещ по Луната). През 2015 стартира проекта ‚Unlock the Stage‘ (‚Отключи сцената‘), (още…)

DDH_7590

Христо Илиев

Христо e един от основателите на гражданската инициатива Спаси София. Завършва Европеистика в СУ и Териториално развитие в Мадрид. Заминава за Испания с идеята повече да не се връща в България. Но осъзнава, че бягайки от страната и града си няма как да изисква подобряване на ситуацията тук. „Ако искам промяна, трябва лично да се опитам да ръчна системата, да хвърля камък в блатото, да дам всичко от себе си и да съм полезен на София„. Връщайки се в България осъзнава, че сам е почти невъзможно да постигне нещо значимо. (още…)

DDH_8914-Copy_2

Светлана Михайлова

Светлана Михайлова преподава история и гражданско образование, обучава учители как да използват технологии в работата си и защитава активно правата на човека и равенството между половете.

През последните седем години Светлана работи като учителка в системата на формалното образование, а отскоро е и експерт в звено „Облачни услуги и обучения за учители“ в неправителствена организация. Вярва, че училището е място, където учениците са индивидуалности, достойнството им е защитено, а ученето е взаимен процес. (още…)

DDH_7554

Константин Вълков

Той е едно от най-интелигентните лица в българските медии. Знае много, анализира много и никога не знаеш накъде ще те отведе разговорът с него. Започвате тема, а той вече е чел нещо по въпроса, нещо, което не може да очаквате някой да е имал време да чете, да знае дори, че съществува като източник.

„Мечтаех за работа в радио и списание от малък. От ученическите години, когато всяка вечер слушах чужди музикални радиостанции, им пишех, за да ми пращат английски и американски списания“. (още…)

Организатори

С финансовата подкрепа на:

С медийното партньорство на:

Партньори при реализацията

Приятели на Форум КЛЮЧ #ИмаГи

Билети

Можете да вземете своя билет за Форум КЛЮЧ #ИмаГи 2017. Имате двата описани по-долу варианта – за дарителски билет и за безплатна регистрация.

Безплатна регистрация можете да направите, като натиснете бутона долу:

Подкрепете усилията на екипа на Форума, като вземете някой от вариантите на платен (спонсорски) билет като натиснете бутона долу с логото на Ticketportal, или линковете под него:

logoTP

 

 

Важно! За да заявите спонсорски билет през страницата на Ticketportal е необходимо да имате съвременна версия на Java. При проблеми с нея можете да се обърнете към разпространителската мрежа на фирмата, справка за която имате тук http://www.ticketportal.bg/pmiesta.asp#С

Варианти на спонсорски билети за Форум КЛЮЧ:

Билет, с който дарявате 20.00 лв (натисни ТУК). Ви дава запазено място в залата (редове 3 и 4) и специален подарък от спонсорите ни и нас!

Билети от 20.00 лв. за КЛЮЧ

Билет, с който дарявате 10.00 лв. (Натисни ТУК) Ви дава запазено място в залата (редове 6-9) и подарък от нас!

Билети от 10.00 лв. за КЛЮЧ

ВАЖНО! Всеки, който се е регистрирал предварително, ще има осигурен достъп до залата от 12,30 ч. с предимство. Тези от Вас, които са взели някой от вариантите на спонсорски билет, ще имат запазени места в Независим театър. 10 минути преди началото на Форум КЛЮЧ залата ще бъде отворена за всеки, който желае да влезе. Събитието ще започне в 13,30 ч.

Какви са вариантите да ни подкрепите със спонсорски билет и защо да го направите?
Зад всеки Форум КЛЮЧ стои много работа на отдаден екип, който не изисква заплащане за това. Независимо от всичко едно такова събитие се реализира със средства, които отиват за покриване на разходите за зала, озвучаване, материали, реклама, напитки и видеозаснемане. Всяка Ваша подкрепа ще ни даде шанса следващия път да направим събитието за Вас при още по-добри условия!
За всеки от Вас, който направи този жест, сме готови веднага да издадем фактура или Удостоверение за извършено дарение! Заявете го на info [at] 42training.org.