Предстоящо

12752283_10153561828544541_198037359_oФорум КЛЮЧ 2016 ще се проведе в София, Независим (бивш Модерен) театър на 09 АПРИЛ 2016 г. Начало на събитието – 13,30 ч.

И този път КЛЮЧарите, които сме поканили, работят и успяват, с малки крачки вдъхновяват себе си и хората около себе си, мотивират ежедневното „случване“ на нещата. Напук. Навъпреки.

Ще повдигнем долното дясно ъгълче на завесата, скриваща сцената на Независим театър и ще надникнем заедно към историите, каузите и лекторите, които ни предстои да видим на 9 април.

Събитието отново ще бъде организирано в два блока, но този път, веднага след тях, сме подготвили няколко изненади за Вас!

Какъв е посетителят на Форум КЛЮЧ?IMG_0388_1

  • Млад човек (може и по дух), но не само…
  • Активни студенти;
  • Млади професионалисти;
  • Социални предприемачи;
  • Доброволци;
  • Хора, които считат себе си за носители на промяна в мисленето в България;

КЛЮЧари

Кой ще говори пред Вас?

Юлето и Крис

Юлиана и Кристиян

Това са Юлето и Крис. И двамата са родом от Самоков. Крис се занимава с актьорско майсторство, а Юлето следва педагогика. На сцената на КЛЮЧ ги събира общото желание да организират полезни и приятни активности за съгражданите си. Ще научите по-подробно за тях и това, което правят. Бихте могли да се припознаете в идеите им и да намерите своята роля в тяхното реализиране.

христо димитров

Христо Димитров

Христо Ив. Димитров е създател, хореограф, режисьор и продуцент на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ – най-големият частен фолклорен ансамбъл в Европа. Основаната от него Фондация „Българе“ е главен организатор на провеждания в с. Жеравна международен Фестивал на фолклорната носия, чието девето издание ще се състои този август.

Христо Димитров е сред инициаторите за създаване на сдружението „Пазители на българщината“ през 2014 г. и е избран за председател на неговия Управителен съвет. Пак по негова инициатива преди една година бе учредено сдружение „Асоциация на хореографите в България“, на която е председател. Носител е на почетния знак „Златен век“ на Министерството на културата (2014 г.)

DSC_7160-as-Smart-Object-1

д-р Рада Стаменкова

д-р Радосвета Стаменкова е изпълнителен директор на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП).

Работи като: най-изпълнителния директор, мениджър на проекти, координатор на програми, треньор, обучител, консултант, оценител, старши експерт, ментор, изследовател, теренен работник, медиатор, консултиращ, обучител на обучители, изобщо – момиче за всичко, каквото само НПО сектора може с любов да отгледа.

Не пропуска случай да се пошегува със себе си, с другите и със заобикалящото, да се опита да накара другите да се засмеят, да се застъпи за онеправдан човек, за бездомно животно, за важна кауза.

Обича работата си, защото прави това, в което вярва и което обича; защото не губи свободата да бъде себе си, да казва каквото мисли и според силите си да се бори за промяна към по-добро заедно с различните интересни вдъхновяващи хора около себе си, които рядко могат да бъдат събрани на друго място.

Мила Бобадова

д-р Мила Бобадова

Д-р Мила Бобадова е ветеринарен лекар от София, има мъж и 3 котки. Активна е по много обществени теми, от правата на гей хората, бежанците и проблемите на наркозависимите, но основна тема са ѝ животните. Мила е част от екипа на ветеринарни клиники Добро хрумване, но и един от основателите ѝ. В клиниката Мила успява да съчетае професия, личен живот и каузи по единствения ѝ познат начин – с цялото си сърце. Основният ѝ принцип е „Ако нещо не е както трябва – промени го.“

SONY DSC

Кристалин Чавдаров

Творец с дарбата на дизайнер и превъплъщенията на арт директор, криейтив лидер и все по-настоятелно отдаден в магията на вдъхновяващ-собственик-управляващ на Киви Дизайн (България) и компании в Сърбия и Германия. Кристалин е популярен с нестандартното си мислене, както и работата му над световни проекти с ежедневно приложение. Работи над редица проекти в сферата на дизайна, уеб, дизайн на потребителското изживяване, creative brainstorming, обучения и др. От 2014 година Кристалин е председател на най-големият браншови конкурс за уеб-сайтове, организиран от Фондация “БГ сайт”. Той основополага, развива и финансира проекти с идеални цели, най-мащабния сред които е „Аз мога – тук и сега”.

калин василев

Калин Василев

Сънуваш, мечтаеш, кроиш планове, не спираш, даваш всичко от себе си….и когато се събудиш запряташ ръкави и действаш. Не на макс, ами два или три пъти повече, защото имаш цел, която е твоят драйв. А тя, целта, е да изкорениш остарели норми, стигми, безхаберие, социална апатия и да изградиш една активна, добронамерена, позитивна и истински здравословна социална среда. Не в София, а в един град 15 пъти по-малък.Това сме ние, ТърновоRUNS. А това е той Калин Василев!

Първенство

Виктор Кирков

Виктор е спортен мениджър и социален предприемач. Управител на „Спортс Мениджмънт България“ и мениджър на „Отбор на надеждата“. През 2011 г. той създава „Отбор на надеждата“, който всяка година представя България на световни първенства по футбол за хора в неравностойно положение. Проектът наподобява професионален футболен клуб и постига безпрецедентни спортни резултати, като през миналата година завършва девети от 47 състава на Мондиала в Амстердам. Основната цел на „Отбор на надеждата“ обаче е социалната интеграция на неговите играчи, където успехите са още по-внушителни. Виктор обича да казва, че той и екипът му не помагат на никого, а само създават предпоставки за нуждаещите се да си помогнат сами. Всичко останало е магия, породена от футболната топка, която има силата да промени целия свят.

Иван Брегов

Иван Брегов

Иван Брегов носи очила. И през тях се опитва да вижда света като право, справедливост, литература и какво ли още не. Не винаги успява в тези свои начинания, но се опитва. И иска или не, тази година ще стане не 30.

Организатори

С финансовата подкрепа на:

С медийното партньорство на:

Дарик радио

Партньори при реализацията

Приятели на Форум КЛЮЧ #Напук

Билети

Предлагаме Ви различни възможности за регистрация за Форум КЛЮЧ. Можете да направите БЕЗПЛАТНА регистрация, като изберете последната опция от падащото меню, или да ни подкрепите, взимайки някой от вариантите на спонсорски билет.

ВАЖНО! Всеки, който се е регистрирал предварително, ще има осигурен достъп до залата от 12,30 ч. с предимство. Тези от Вас, които са взели някой от вариантите на спонсорски билет, ще имат запазени места в Независим театър. 10 минути преди началото на Форум КЛЮЧ залата ще бъде отворена за всеки, който желае да влезе. Събитието ще започне в 13,30 ч.

Какви са вариантите да ни подкрепите със спонсорски билет и защо да го направите?
Зад всеки Форум КЛЮЧ стои много работа на отдаден екип, който не изисква заплащане за това. Независимо от всичко едно такова събитие се реализира със средства, които отиват за покриване на разходите за зала, озвучаване, материали, реклама, напитки и видеозаснемане. Всяка Ваша подкрепа ще ни даде шанса следващия път да направим събитието за Вас при още по-добри условия!
За всеки от Вас, който направи този жест, сме готови веднага да издадем фактура или Удостоверение за извършено дарение! Заявете го на info [at] 42training.org.

3KR-logo-hor-final_New3_WhiteСпонсорски билет 3 key rooms (Дарявате 100 лв.) Ви дава възможност да усетите атмосферата на Форум КЛЮЧ със свое запазено място като същевременно споделите възможността с още 4 приятели. Всички вие ще получите от нас ваучер за игра в Стаята на загадките „Детектива и Машината на времето“ на 3KEY Rooms – екипно забавление за до 5 души. Заповядайте в изискания кабинет на Детектива. Очакват ви интригуващи загадки и много улики. И само 60 мин да разплетете случая. ОтКЛЮЧителна емоция, за която ще говорите дълго!

Спонсорски билет basic (Дарявате 5 лв.) Ви дава запазено място в залата на втора линия от сектора със запазени места ;

Спонсорски билет (Дарявате 10 лв.) Ви дава запазено място в залата на първа линия от сектора + подарък от нас;

Златен спонсорски билет (Дарявате 20 лв.) Ви дава запазено място в залата + специален подарък от спосорите ни и нас!

Безплатната регистрация Ви дава улеснен достъп до залата от 12,30 ч. до 13,20 ч.

МОЖЕТЕ И ДА ДАРИТЕ ЗА КЛЮЧ – ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯ ОТТУК