fbpx

Можете да вземете своя билет за Форум КЛЮЧ #ИмаГи 2017. Имате двата описани по-долу варианта – за дарителски билет и за безплатна регистрация.

Безплатна регистрация можете да направите, като натиснете бутона долу:

Подкрепете усилията на екипа на Форума, като вземете някой от вариантите на платен (спонсорски) билет като натиснете бутона долу с логото на Ticketportal, или линковете под него:

logoTP

 

 

Важно! За да заявите спонсорски билет през страницата на Ticketportal е необходимо да имате съвременна версия на Java. При проблеми с нея можете да се обърнете към разпространителската мрежа на фирмата, справка за която имате тук http://www.ticketportal.bg/pmiesta.asp#С

Варианти на спонсорски билети за Форум КЛЮЧ:

Билет, с който дарявате 20.00 лв (натисни ТУК). Ви дава запазено място в залата (редове 3 и 4) и специален подарък от спонсорите ни и нас!

Read more

Билет, с който дарявате 10.00 лв. (Натисни ТУК) Ви дава запазено място в залата (редове 6-9) и подарък от нас!

Read more

ВАЖНО! Всеки, който се е регистрирал предварително, ще има осигурен достъп до залата от 12,30 ч. с предимство. Тези от Вас, които са взели някой от вариантите на спонсорски билет, ще имат запазени места в Независим театър. 10 минути преди началото на Форум КЛЮЧ залата ще бъде отворена за всеки, който желае да влезе. Събитието ще започне в 13,30 ч.

[box title=“Какви са вариантите да ни подкрепите със спонсорски билет и защо да го направите?“ color=“#4e81f3″]Зад всеки Форум КЛЮЧ стои много работа на отдаден екип, който не изисква заплащане за това. Независимо от всичко едно такова събитие се реализира със средства, които отиват за покриване на разходите за зала, озвучаване, материали, реклама, напитки и видеозаснемане. Всяка Ваша подкрепа ще ни даде шанса следващия път да направим събитието за Вас при още по-добри условия!
За всеки от Вас, който направи този жест, сме готови веднага да издадем фактура или Удостоверение за извършено дарение! Заявете го на info [at] 42training.org.[/box]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress