fbpx
Росица Кратункова
ноември 17, 2015
Джейн Димитрова
декември 17, 2015

SONY DSC

За себе си казва:

Любознателна съм. Последователна съм. Упорита съм. Целенасочена съм. Сериозна съм. Овладяна съм. Реалист съм. Аналитик съм. Социалната ми възраст е по-голяма от биологичната, която е само 19 г. 

Темата й:

Време е България да излезе от черните статистики. Време е да получим качествено и общодостъпно здравно образование. Време е за промяна.

Форум BG КЛЮЧе в София се проведе на 14.11.2015 г. в учебния театър на СУ и с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство

Ментор на Антония по време на подготовката й беше Милена Захариева. Тя е координатор на обучителните дейности и един от обучителите в екипа на BG КЛЮЧе. Служeбният й живот е под знаменателя на управлението на проекти във Фондация СМАРТ. Като член на борда на международната младежка мрежа Y-PEER и MTV Staying Alive Foundation тя участва в изграждането на стратегически партньорства в областта на младежките политики и в разработването и воденето на обучителни програми и проекти за млади хора. Милена Захариева e главен организатор на форум КЛЮЧе ACT!2015 с акцент към здравното и сексуално образование, както и причините за младежката безработица. Повече информация за форум КЛЮЧе ACT!2015 можете да намерите тук и тук.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress