fbpx

Форум КЛЮЧ 2018 – 31 март. Очакваме ви!

Благовеста Пугьова
януари 4, 2018
Иван Господинов
януари 15, 2018

Билети и безплатни регистрации ОТТУК

17-ти март 2012 г. Шепа екип, зареден с невероятен ентусиазъм и много енергия, поставя началото на Форум КЛЮЧ. Желанието им: да дадат сцена (буквално и преносно), на която да се разказват истории за вълнуващи личности, каузи и инициативи.

След около 11 издания, над 4 000 посетители събитията и над 100 КЛЮЧари, екипът на събитието все още изпитва почти детско вълнение при обявяването на всеки следващ КЛЮЧ.

След няколкото поредни събития в разгара на април месец, ловко заобикалящи Великденските празници, се връщаме към месеца, в който започна всичко. А именно – март.

На 31 март 2018 предстои 12-тото издание на единственото мотивационно събитие, което изкарва хората от домовете им в събота и ги приковава с очи към сцената в гледане на нещо много повече от конференция, форум или talk-събитие. Форум КЛЮЧ е нещото, което в рамките на няколко часа изправя хора с идеи и каузи с положително значение за българското общество на сцената, обединява ги с публиката и изгражда една голяма общност.

Тази година не прави изключение.

За няколко вълнуващи часа ще преплетем теми, в които всеки от вас ще има възможност да открие по малко вдъхновение за себе си. За какво ще си говорим ли? За доброто. И за да погъделичкаме съвсем малко любопитството ви, ще ви дадем няколко КЛЮЧови подсказки:

плетка и топлина

даряване на време

успешният провал

инвестирай в себе си

смях и смисъл из болничните коридори

бизнесът на хора като мен и вас

ние VS всичко, което му куца на образованието

вяра в добродетелите

 

И последната, най-КЛЮЧова от всички:

Форум КЛЮЧ 2018 – 31 март. Очакваме ви.

Билети и безплатни регистрации ОТТУК

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress