fbpx

Една никога не стига! КЛЮЧ Unplugged представя Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев

Една НИКОГА не стига! КЛЮЧ Unplugged представя Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев
декември 12, 2021
Разбираме ли демокрацията? Unplugged на живо и online с участието на Благослав Михайлов от СТРАЖА
януари 11, 2022
Гости на това издание на КЛЮЧ Unplugged бяха Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев.
Те са авторки на детската книжка „Котаракът Бойда и доброто хрумване“, която освен че разказва поучителна история за животните, подпомага и организацията „Дивите животни“
Повече за книгата можете да видите тук: Котаракът Бойда и доброто хрумване -- уебсайт
Това е запис от КЛЮЧ Unplugged, реализиран на 16 декември 2021 г. с Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев.

Ще чуете отговори на много въпроси, свързани с много въпроси, свързани с активизма под какви ли не форми, подкрепата за каузи и смисъла на обединяването, а не на разделянето. Ще се опитаме да опишем ясно и процеса -- как без много да се вайкаме и да се чудим, да намерим начин да фондонабираме така, че да за всички по веригата да е интересно и приятно да участват, а и резултатите да са подобаващи.

Освен всичко в това издание на КЛЮЧ Unplugged Ви представяме и самите авторки на книгата, ще чуете и за онова, което ги мотивира да продължават да се занимава с дейности, водещи до промяна в нагласите и действията на всеки един от нас.
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата наФонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg
Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
Екипът зад това събитие бе:
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
Монтаж: Александър Куманов
Видеозаснемане: Милена Захариева
Социални мрежи: Владимир Станков и Чавдар Островски
При подготовката на това събитие, екипът ни бе подпомогнат от доброволци към Фондация "Четиридесет и две" по линия на Европейски корпус за солидарност и програма Еразъм+. Изказаните мнения и тези в епизода не ангажират Европейската комисия и по никакъв начин не могат да се считат за позиция на ЕК или Програма Еразъм +.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress