fbpx

Една НИКОГА не стига! КЛЮЧ Unplugged представя Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев

Случват ли се чудеса? КЛЮЧ Unplugged представя Виктория Димитрова от „Майки за донорството“
септември 17, 2021
Една никога не стига! КЛЮЧ Unplugged представя Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев
декември 29, 2021

На 16 декември от 18.30 ч. ще излъчваме пряко в страницата на Форум КЛЮЧ едно интервю с Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев, авторки на "Котаракът Бойда и доброто хрумване". И ще търсим отговори на много въпроси, свързани с активизма под какви ли не форми, подкрепата за каузи и смисъла на обединяването, а не на разделянето. Ще се опитаме да опишем ясно и процеса - как без много да се вайкаме и да се чудим, да намерим начин да фондонабираме така, че да за всички по веригата да е изнтересно и прояно да участват, а и резултатите да са подобаващи.

Кога?

На 16 декември от 18.30 ч.

Къде?

Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ

Пряко в YouTube канала на 42training

Повече за книгата Котаракът Бойда и Доброто Хрумване можете да видите тук:

Фейсбук страница на книгата

Уебсайт на книгата

Ако решите да си купите книгата, важно е да знаете, че един лев от продажбата ѝ ще бъде дарен на неправителствената организация Дивите Животни.

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!!

За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва -

Ще има подаръци!!!

И то не какви да е, а именно книжки "Котаракът Бойда и Доброто Хрумване".

Очакваме Ви на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и в канала ни в YouTube @42training, където ще излъчваме на живо поредното онлайн издание на КЛЮЧ Unplugged.

Освен всичко в това издание на КЛЮЧ Unplugged ще ви представим и двете фурии: Тереза Йовчева - автор на книгата и Мила Джи Гатев - илюстратор Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"

За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост. Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress