fbpx

Форум КЛЮЧ #14 – Какво ново?

ТОП 5 на гледаните представяния на сцената на КЛЮЧ
март 4, 2020
Online: КЛЮЧ Unplugged представя Юлия Георгиева
ноември 9, 2020

За да ни има, трябва да сме здрави!

Скъпи приятели,

Ситуацията в последните два месеца се променяше твърде непредвидимо. Бяхме поели ангажимент, че ще направим възможното да реализираме Форум КЛЮЧ на 06.06.2020. За съжаление трябва да ви информираме, че това няма как да се случи.

До тази нова дата остават по-малко от три седмици, а броят на случаите на заразени с вируса в страна ни продължава да расте. В същото време нямаме никаква яснота кога и при какви условия ще е възможно отново да влезем в залите за събития.

Както вече написахме тук - за нас е изключително важно да постъпим отговорно към хората, които гласуват доверие именно на Форум КЛЮЧ за своето събитие, носещо вдъхновение и позитивни емоции. Наясно сме, че дори и да отпадне забраната за мерориятия на закрито, все още ще съществува риск, будещ безпокойство, което ще попречи на аудиторията ни да изпита истинското усещане за КЛЮЧ. Наясно сме и че усилията, които положихме в последните месеци, са поставени на изпитание, защото подготвяме едно страхотно събитие - комбинация от истински и силни послания на невероятни хора, авторска музика, светлини и емоции. Вашето спокойствие и здраве обаче винаги ще са с по-голям приоритет и се надяваме в началото на месец юни, в различна обстановка, да можем да реализираме един страхотен Форум КЛЮЧ заедно, За Да Ни Има!Отлагаме събитието за втората половина на тази година.Всички съпътстващи събития от #КЛЮЧседмицата също ще бъдат отложени за този период на годината.

Закупените билети ще важат за новата дата без нужда от презаверка, а за желаещите да възстановят сумата от билетите - обърнете се към office@epaygo.bg за онлайн закупените или съответно към касата, от която сте закупили билета си. Пишете ни при възникнали проблеми и/или въпроси на info[at]forum-klyuch.info.

Екипът ни работи неуморно, влагайки цялата си душа и сърце в предстоящия форум, както и събитията от съпътстващата програма и майсторски класове, и за нас е изключително тежко да вземем подобно решение, но общата ни безопасност и здраве са най-важните.

Следете страницата ни за потвърждение

ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ОБЯВИМ НОВАТА ДАТА ТУК

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress