fbpx

Как да спасим живот в 3 минути – Online: КЛЮЧ Unplugged

Видео от КЛЮЧ Unplugged с участието на Юлия Андонова от П.У.Л.С.
декември 18, 2020
Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Андриан Георгиев
януари 20, 2021

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

На 27 януари ви очакваме в страницата на Форум КЛЮЧ, за да ви запознаем по-отблизо с Андриан Георгиев от Фондация "Първите три минути"

Кога: На 27.01.2021 г. от 19.00 ч.

Къде: Online в страницата на Форум КЛЮЧ във ФейсбукПовече за Фондация "Първите три минути" можете да видите тук: https://firstaid.bg/

Знаете ли как да реагирате, ако човек до вас се нуждае от спешна помощ? Как да възстановите сърдечна дейност? Защо по филмите нещата не са точно такива, каквито трябва да ги правите на живо? На 27 януари от 19.00 ч. ви очакваме на страницата на Форум КЛЮЧ, където ще излъчваме на живо поредното онлайн издание на КЛЮЧ Unplugged.

Ще ви срещнем с Андриан Георгиев, от Фондация "Първите три минути".

Ще разгледаме темата за първата помощ през това какво реално Анди съветва да се прави в определени моменти, как да реагираме, как да не изпадаме и ние в шок, ако се окажем в ситуация и с какво може да помогнем принципно за подобряване на средата в България. Ще бъде наистина интересно!

Освен всичко в това издание на КЛЮЧ Unplugged ще ви представим и самия Андриан Георгиев и онова, което го мотивира да продължава да се занимава с развитие на уменията на хората да спасяват животи.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост. Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.


Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress