fbpx

Какво е КЛЮЧ

Да работиш за останалите е „наемът“, който заплащаш за престоя си на Земята…

Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Махатма Ганди

02.10.1869 – 30.01.1948

Read more

Какво е Форум КЛЮЧ?

Форум КЛЮЧ е мотивационно събитие, което събира и дава сцена на хората, променящи България.

Нямаме амбицията да учим другите как да живеят живота си, не използваме психологически похвати за убеждение и не популяризираме просто идеи, а каним хора, които вече имат резултати зад гърба си. През лични истории на нашите гост-лектори насърчаваме всеки да бъде част от промяната, която иска да види в обществото ни.

Мисия

Ние сме тук, за да дадем сцена и възможност за изява на хората, които искат да бъдат вдъхновители и да намират последователи.

Стремим се да накараме всеки в аудиторията да си каже „Уау! Искам и аз така да променям България и света!“

Факти

13 издания, над 4 400 посетители на нашите събития, над 2 900 зрители на преките ни излъчвания в интернет и над 120 презентатора (КЛЮЧаря), дошли да говорят безплатно, три университета, бизнес-партньори, медии… Това са фактите зад КЛЮЧ до сега.

Мнения на участници

За нас самите КЛЮЧ е емоция, която ни кара да се чувстваме живи и това е така, заради обратните връзки на нашите участници:

Хареса ми това, че младите хора бяха активни в дискусиите, отворени към идеите и много вдъхновени.

Благодаря Ви. Смятам, че идеята е много добра и с интерес очаквам следващи събития. Освен, че показвате на младите (а и на всички останали) работата в т.нар. „НПО сектор“ под малко по-различен ъгъл, ни зареждате и с нови идеи и най-важното – опит от вече „врели и кипели“ в тези неща, което е невероятно. Благодаря още веднъж.

Поздравления за идеята за такъв форум и за професионалното му осъществяване.

Поздравявам ви за форума, за мен беше събитие и откритие да разбера, че има много смислени хора, които вършат нещата, а не просто говорят за тях.

Вашият форум ми помогна да се запозная с работата на различни организации, с които мога да се свържа за партньорство, за което ви благодаря.

Как да се вКЛЮЧа?

Вие можете да бъдете сред нашите лектори-ключари – ако искате да се свържем, пишете ни на sasho@42training.org

Ако вярвате в нашата кауза, наречена КЛЮЧ и каузите на всички, които идват, за да споделят и предадат своите добри новини на нашия Форум, подкрепете ни, като станете спонсор и партньор на Форум КЛЮЧ! Направете дарение чрез линка в началото на страницата, или се свържете с нас на sasho@42training.org

Документи за информация

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress