fbpx

Технологии за по-успешно учене и интеграция. КЛЮЧ Unplugged с Иван Господинов от Khan Academy

Къде са фактите в инфодемията? КЛЮЧ Unplugged с участието на Никола Тулечки от factcheck.bg
март 15, 2022
Технологии за по-успешно учене и интеграция. КЛЮЧ Unplugged с Иван Господинов от Khan Academy на български
март 31, 2022

На 28 март от 19.00 ч. ще направим поредният КЛЮЧ Unplugged с участието на Иван Господинов от Кан Академия на български и Сдружение "Образование без раници". Събитието ще е с излъчване пряко в страницата на Форум КЛЮЧ, страницата @42training и страницата на НПО портал..

Кога?

На 28 март от 19.00 ч.

Къде?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ

Пряко в страницата на 42training

Пряко в страницата на НПО портал

Натиснете по-долу бутона "Получете напомняне" (Get reminder), за да бъдете информирани за събитието

Повече за Сдружение Образование без раници можете да видите тук: https://obr.education/

Повече за Кан Академия на български можете да видите тук: https://bg.khanacademy.org/

ℹ В последните дни много от нас си задаваме въпроси като:
☑ Как дете на бежанци от Украйна реално може да влезе в българското училище, като не знае езика?
☑ А как се интегрират тези деца по възможно най-естествен начин?
☑ Къде има информация в услуга на учителите, които искат да помогнат?
☑ Също, може би и за това как вашето дете да учи повече, по по-интересен начин и за разлика от модерни напоследък платформи – без да ви карат да му купувате лицензи, специален скъп учебник и други подобни неща?
☑ А защо и как някой би могъл да се включи в създаването на образователни материали, просто защото иска и може, а не защото има ценз или титла?
☑ Как можем всички ние да бъдем от ползва на собствените си деца, на децата-бежанци, на образователната система като такава?

📋 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на хора-доброволци, които променят облика на българското образование всеки ден.

‼ Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди. Сред тях отново ще има от така страхотните книжки "Котаракът Бойда и Доброто Хрумване".

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Събитието ще е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress