fbpx

Открихме ли топлата вода в училище? – Online: КЛЮЧ Unplugged

Видео от КЛЮЧ Unplugged „Как да спасим живот в три минути“ с Андриан Георгиев
февруари 3, 2021
Открихме ли топлата вода в училище? –КЛЮЧ Unplugged с Дени Шилигарска от София избира децата
март 1, 2021

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

На 10 февруари от 19.00 ч. ви очакваме на страницата на Форум КЛЮЧ, където ще излъчваме на живо поредното онлайн издание на КЛЮЧ Unplugged.

Кога: На 10.02.2021 г. от 19.00 ч.

Къде: Online в страницата на Форум КЛЮЧ във ФейсбукПовече за Инициативата "София избира децата" можете да видите тук: https://www.facebook.com/groups/1028044684333410

Ще ви срещнем с Дени Шилигарска, от иницативата "София избира децата" - проект със смелата идея за промяна на училищните тоалетни на територията на столицата.
Ще си говорим за цивилизацията и доколко тя е равна на наличието на сапун, топла вода и нормални условия в училищната тоалетна. Но няма да се изчерпаме само с условията, в които децата би следвало да се чувстват добре. Ще говорим и за:
- Как е дошла идеята за този проект?
- Това ли е голямата нужда на образованието и наистина ли е иновация?
- Какво и кой стои зад инициативата - как се изгражда общност за промяна?
- Докъде е стигнало развитието на идеята и какво предстои?
- Какво е научила Дени от опита си с проекта?
- Каква е отговорността след получаването на обществено доверие и как конкретно София избира децата ще се постарае да го оправдае?.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост. Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.


Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress