fbpx
Виктор Кирков, мениджър на Отбор на надеждата
март 12, 2016
КЛЮЧ и цели 3 Ключа!
март 28, 2016

Мотото на десетото юбилейно издание на Форум КЛЮЧ говори само за себе си: Форум КЛЮЧ Напук! Защо вече 10 пъти напук, на инат и навъпреки споделяме промяната към общество, в което хора, групи и организации работят заедно и активно участват в развитието на България.

Сега е ред и на Вас, покажете ни Вашето напук! Вашите идеи и каузи с положително значение за обществото. Това, което ви мотивира да продължавате напред 🙂

Как да участвате?

Изпратете ни своя интерпретация по темата #НАПУК, която да включва изображение и кратко описание на адрес napuk@forum-klyuch.info.

И?

И понеже се кефим на новия ни профил в Instagram, конкурсът ще се проведе в Instagram и Facebook. Всички получени изображения ще бъдат качени в официалните профили на Форум КЛЮЧ в 00:00ч. на 01 април 2016г.

Топ 3 на най-харесваните снимки за периода от 00:00 ч. на 01 април 2016 г. до 23:59 ч. на 08 април 2016г. ще получат специални награди от Форум КЛЮЧ и запазено място в залата на 09 април 2016г., когато ще обявим и победителите.

Очакваме ви! Споделете ни какво и защо правите НАПУК. Защото всеки един от вдъхновяващите ключари, които са се изправяли пред вас, е работил, успявал и продължавал напред напук. Напук на ограничения и предразсъдъци. Напук на стереотипи и тесногръдие. Напук на себе си. Напук заради инат. Напук заради пуканките.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress