fbpx
Виктор Кирков на КЛЮЧ #Напук
Виктор Кирков: Отборът на надеждата
април 9, 2016
Мила Михова: Somewhere over the rainbow
май 14, 2017

Той е едно от най-интелигентните лица в българските медии. Знае много, анализира много и никога не знаеш накъде ще те отведе разговорът с него. Започвате тема, а той вече е чел нещо по въпроса, нещо, което не може да очаквате някой да е имал време да чете, да знае дори, че съществува като източник.

„Мечтаех за работа в радио и списание от малък. От ученическите години, когато всяка вечер слушах чужди музикални радиостанции, им пишех, за да ми пращат английски и американски списания“.

В момента е програмен директор на Дарик радио, писал е за много вестници и списания като Егоист, Капитал Light, Мениджър, Амика, Monocle и др. В момента се занимава с проекти като дискусионен клуб “Сутрин 06.30”, “40 до 40”, “Стиховете остават.” Консервативен, когато избира каква музика да слуша и какви филми да гледа. Не е консервативен, когато избира къде да пътува. Вярва, че човек трябва да дава всичките си пари за пътувания в чужбина.

Късметът среща Мона Лиза с известността. Късметът е и началото на кариерата на Ал Пачино. Късметът бе темата на Константин Вълков, програмен директор на Дарик Радио и Егоист.бг на Форум КЛЮЧ #ИмаГИ 2017.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress