fbpx

Добавената стойност на един абонамент – КЛЮЧ Unplugged с участието на Людмил Спасов от НМД

Рискове за децата в интернет – кой помага? КЛЮЧ Unplugged с Антоанета Василева
май 12, 2023
Добавената стойност на един абонамент – КЛЮЧ Unplugged с участието на Людмил Спасов от НМД
май 26, 2023

На 22.05.2023 от 16 ч. ще сме на online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал и ще излъчваме от Студио ЕЛА. Наш гост ще бъде Людмил Спасов от фондонабирателния екип на Национална мрежа за децата.Кога?

На 22 май от 16,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ

Пряко в страницата на НПО портал

unplugged-2023-05-2-fb

ℹ Ще говорим за:
✅ Истинската промяна, която дължим на децата и кое я прави постижима
✅ Смисъла, който има в пари, които по стойност са не повече от тези за едно кафе
✅ Какво предлагаме, когато получаваме доверие
✅ Как се прави успешна фондонабирателна кампания
✅ и разбира се за нишката, която свързва една златна ябълка, 7 милиона юнаци, преместването на няколко хазартни реклами, един бележник и Здравната каса..
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Ще направим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, за да се ориентирате кое е правилно, кое - полезно и как бихме могли да бъдем едно малко по-нормално общество.
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с лична история и опит. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
🔔 В една демокрация от хората зависи много, хората могат да вървят напред само ЗАЕДНО. Затова и ние се опитваме да намерим отговор на въпроса – Какво можем ЗАЕДНО. В този КЛЮЧ Unplugged ще се опитаме да се съсредоточим именно върху тази голяма картина.
‼ Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress