fbpx

Обява за кандидатстване за участие в BG КЛЮЧе

Очакваме Вашите номинации за следващия КЛЮЧ
юни 2, 2015
График за BG КЛЮЧе
юли 17, 2015

Имате ли идея какво може да се подобри в България? Искате ли да развиете уменията си за подготовка на презентации, представяне пред публика, работа в екип? Да срещнете страхотни и непобедими млади хора като Вас самите? Да изкажете публично мнението си за това в каква страна искате да живеете? Да опознаете експерти в областта на гражданското образование, социалната промяна, говоренето пред публика, PR? Да преминете през обучения и срещи и да се потопите надълбоко в дейности, които развиват креативността и увереността Ви? То тогава Фондация „Четиридесет и две“, екипът на Форум КЛЮЧ и Фондация ДАРИК имат изключително готино предложение за вас!

Print

Набираме участници в проект BG КЛЮЧе. Повече информация за проекта можете да намерите на www.forum-klyuch.info .

BG КЛЮЧe ви предлага:

 • Обучение за формите на активно гражданско участие, което ще се проведе от 30.07.2015г. (пристигане вечерта) до 02.08.2015г. (отпътуване) То ще се фокусира върху различните форми на гражданска активност, права и задължения на гражданите, креативност и още много други неща. Ще имате възможност отблизо да се срещнете с визионери на промяната в България от класацията на ДАРИК – 40 до 40;
 • Менторска програма, която включва дистанционна работа с експерти от Български център за нестопанско право, участие в уебинар в средата на месец септември;
 • Обучение за презентационни умения, ораторско майстортсво, PR и работа с медии, което ще се проведе от 01.10.2015г. (пристигане вечерта) до 04.10.2015г. (отпътуване). Ще имате възможност да развиете умения за това как Вашите послания да достигнат до по-широк кръг хора и как да стркутурирате представяния пред публика;
 • Участие на сцената на Форум BG КЛЮЧе на 31.10.2015 г. в гр. Пловдив ИЛИ на 14.11.2015 г. в гр. София при напълно покрити разходи;
 • Вдъхновяваща комуникация с утвърдени експерти от НПО-сектора.
 • Възможност да спечелите интересни награди от нашите партньори!

Какви хора търсим

 • Млади хора на възраст от 18 до 29 (навършени) години, които:
 • Са от цялата страна и могат да се включат в проекта, като спазят неговия обявен график;
 • Имат мотивация за участие и за принос към обществени каузи;
 • Имат гражданска позиция и искат да я изразят публично;
 • Имат желание за участие в граждански проект, инициатива, и/или доброволчески дейности.

Важно за BG КЛЮЧе

Ако сте сред избраните участници, включването Ви във всеки един етап на проекта е задължително и ще бъде напълно безплатно, при напълно покрити разходи!

Как да кандидатствате

Попълнете формуляра за кандидатстване до 16 юли 2015 г. (четвъртък) ТУК: http://goo.gl/forms/lwqYVvkXdU

Първоначалният подбор ще бъде направен от екипа на проект BG КЛЮЧе и нашите обучители до 18 юли 2015 г. и ще се свържем с шортлистнатите от Вас за среща на живо или Skype интервю.

Избраните кандидати ще бъдат информирани за включването им в проекта до 23 юли 2015 г.

Станете част от BG КЛЮЧе!

Най-добре представилите се участници на края на проекта ще получат награди – таблети, осигурени от партньорите ни от Telus International!

Очакваме Ви!

BG КЛЮЧе се реализира по проект „Всеки държи ключа“, изпъляван от Фондация „Четиридесет и две“ в партньорство с Фондация ДАРИК и с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

EEA_Grants_JPG_4642_1Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress