fbpx

Online: КЛЮЧ Unplugged представя Ирина Недева

Срещнахме се отново с Юлия, но сега в КЛЮЧ Unplugged
ноември 19, 2020
Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Ирина Недева
ноември 20, 2020

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

На 25 ноември ви очакваме в страницата на Форум КЛЮЧ, за да ви запознаем по-отблизо с Ирина Недева, председател на АЕЖ-България, в един откровен разговор без излишна напудреност и приповдигнатост, типично в стила на Unplugged събитията.

Кога: На 25.11.2020 г. от 18.30

Къде: Online в страницата на Форум КЛЮЧ във Фейсбук

Ирина Недева е председател на Асоциацията на Европейските Журналисти - България, член на Управителния съвет, журналист и автор на документални филми с дългогодишен професионален опит в обществените електронни медии. Тя е старши редактор в сутрешни предавания на програма „Хоризонт” на БНР. Има опит и в независими филмови, телевизионни и радио проекти.
Повече за нея и АЕЖ-България можете да видите тук: https://aej-bulgaria.org/членове/.

За какво ще си говорим с госта ни в рамките на четвъртото издание на КЛЮЧ Unplugged?
- Откъде е тръгнала и как се е развил животът й до момента?
- Какво представлява АЕЖ?
- Какво прави и защо има нужда от хора като нея?
- Какво я провокира, какво я кара да се чувства горда и има ли нещо, за което съжалява?
- Как да не губим мотивацията си, когато средата, в която живеем и се развиваме професионално е оценена на 111 място от Репортери без граници?
Ще търсим отговори на всички тези въпроси заедно и ще се радваме ако имате предварителни въпроси, да ги зададете в събитието.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост. Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.


Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress