fbpx

Как се гради мост на доверие – Ключ Unplugged с Радостин Георгиев от Фондация “Подай ръка”

#Светулка за доброто – Ключ Unplugged с участието на Полина Троянова и Надежда Рангелова.
ноември 6, 2023
Как се гради мост на доверие – Ключ Unplugged с Радостин Георгиев от Фондация “Подай ръка”
ноември 30, 2023

В понеделник 27-и ноември, от 16 ч. отново онлайн в страниците на Форум КЛЮЧ и НПО портал ще ви запознаем с Радостин Георгиев от Фондация Подай ръка.
От разговора ще научите:
- Как и кога се е зародила идеята за Подай ръка?
- Как се организират и реализират толкова много кампании за подпомагане на хора в страната - заплащане на храна, лекарства, намиране на жилища и какво ли още не?
- Как се гарантира прозрачност на работата на Подай ръка?
- Кое ги мотивира и как финансират дейността?
Ако имате въпроси и ги зададете под стрийма, ще отговорим на всеки от вас. А за активните отново ще има награди.Кога?

На 27 ноември от 16,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари под каналите за стрийм - ще има награди.

Очакваме Ви на живо или на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress