fbpx

Разбираме ли демокрацията? Unplugged на живо и online с участието на Благослав Михайлов от СТРАЖА

Една никога не стига! КЛЮЧ Unplugged представя Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев
декември 29, 2021
Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Благослав Михайлов
януари 17, 2022

На 25 януари от 18.30 ч. ще направим поредният КЛЮЧ Unplugged и този път ще Ви срещнем с Благослав Михайлов от СТРАЖА. Събитието ще е с ограничена публика на живо в ДаДа бар и пряко излъчване пряко в страницата на Форум КЛЮЧ и страницата на НПО портал.ВАЖНО!!! Ако искате да се присъедините към нас на живо, пишете ни тук: sasho@42training.org. Ще имате възможност да задавате пряко своите въпроси към госта ни.

Кога?

На 25 януари от 18.30 ч.

Къде?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ

Пряко в YouTube канала на 42trainingДо участие на живо ще поканим само ограничен кръг зрители поради действащите противоепедимични мерки

Повече за СТРАЖА можете да видите тук: www.strazha.bg

И ще търсим отговори на много въпроси, свързани с активизма и новите технологии, с гражданския контрол, с това какво кара млади хора да се занимават със случващото се в нашия парламент, какво им коства, какво им носи и на какво се надяват. Ще се опитаме да опишем ясно и процеса - как се ражда една такава идея и с какво се сблъскваш, когато я реализираш.

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва и на живо в ДаДа бар - ще има награди. Сред тях отново ще има от така страхотните книжки "Котаракът Бойда и Доброто Хрумване".

Очакваме Ви на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO и в канала ни в YouTube @42training, където ще излъчваме на живо поредното онлайн издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress