fbpx

Къде ще му излезе краят на ЗАВИСИМОСТИТЕ? КЛЮЧ Unplugged с Юлия Георгиева

Как да говорим с радикализирани хора? КЛЮЧ Unplugged със Слави Стоев от Естествен Интелект
април 15, 2022
Къде ще му излезе краят на ЗАВИСИМОСТИТЕ? КЛЮЧ Unplugged с Юлия Георгиева от Розовата къща
май 31, 2022

На 26 май от 19.00 ч. ще направим поредният КЛЮЧ Unplugged с участието на Слави Стоев, водещ в подкаста Естествен интелект. Събитието ще е с излъчване пряко в страницата на Форум КЛЮЧ, страницата @42training и страницата на НПО портал..

Кога?

На 26 май от 19.00 ч.

Къде?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ

Пряко в страницата на 42training

Пряко в страницата на НПО портал

Повече за Център за хуманни политики можете да видите тук: https://centerforhumanepolicy.org/bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0/

ℹ Време е отново да поговорим с Юлия Георгиева от Център за хуманни политики. Този път обаче ще говорим за нещата от живота. Животът на страшно много хора е повлиян пряко или коствено от зависимост към наркотици или други стимуланти. Ето защо ще направим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, дори и на онези, които считат, че "това не се случва на нас". Ще търсим отговори на въпроси като: ✅ Какво ни пречи да поставим разпространението на наркотичните зависимости под контрол? ✅ Има ли работещи модели, които предпазват децата в други страни? ✅ Какво е важно да знаем за действащите подходи за превенция? ✅ Как да запазим все пак поне малко от усещането си за общност, без да си търсим поводи да мразим хора? ✅ Как да предпазим децата, без излишни стрес ситуации и страхове? ‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

🔔 В една демокрация от хората зависи много, хората могат да вървят напред само ЗАЕДНО. Затова и ние се опитваме да намерим отговор на въпроса – Какво можем ЗАЕДНО. В този КЛЮЧ Unplugged ще се опитаме да се съсредоточим именно върху тази голяма картина.
‼ Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди. Сред тях отново ще има от така страхотните книжки "Котаракът Бойда и Доброто Хрумване".

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Събитието ще е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress