fbpx

В третата част на събитието екипът ни и партньорите ни от Български център за нестопанско право ви каним заедно с нашите КЛЮЧари да дадем живот на идеите си! Ще обсъдим как да бъдем чути от властимащите, когато решават бъдещето ни, как да се насърчи доброволчеството у нас или как децата да знаят повече за правата си, за да имаме по-силно и уверено поколение утре.

По време на целия Форум КЛЮЧ ще си напомняме да мислим по тези теми, а накрая ще се впуснем заедно в намирането на най-добрите отговори.

Гласът ни“ е свободно пространство, където мнението ти е от значение! Досега събрахме много идеи как да подобрим средата около нас – ела и им хвърли едно око и ти! Може да подкрепиш онези, в които вярваш, или да те провокираме да споделиш твоите лични идеи за промяна!

Тематичната дискусия е част от проект на Български loga Glasat niцентър за нестопанско право „Къщата на гражданското общество – общност за развитие“ (BG05/576), който се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 (www.ngogrants.bg).

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress