fbpx

Юрий Вълковски: Промяната и гневът

КЛЮЧ рЕволюция, Варна!
ноември 22, 2015
Следващият КЛЮЧ в София – 09 април 2016!
декември 5, 2015

Юрий Вълковски е ръководител на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change, която подкрепа социални предприемачи в 17 държави на три континента. Има 20 годишен опит в неправителствения сектор в България и Европа – директор на Българската фестивална асоциация, мениджър „Финансирания“ във Фондация „Работилница за граждански инициативи“, член на Стратегическата група на Европейската инициатива „Душа за Европа“ и други. От 2004 г. преподава мениджмънт на неправителствени организации и културен мениджмънт. През 2014 г. е обявен за един от 40-те млади европейски лидери под 40 години. Вярва в промяната отдолу-нагоре.

Юрий Вълковски участва на Форум КЛЮЧ – Варна рЕволюция, декември 2015 г.

Аз от доста време мисля за това, какво ни движи и от една страна си давам сметка, че имаме нужда от надежда, за да можем да продължаваме напред.

Гневът е много ценен като такава, като моментална енергия. Като някакво шоколадче, което хапваш, дава ти да енергия да тичаш, не те нахранва.

Имаш нужда от друга храна, която да ти дава по-дългосрочна енергия.

Има обаче още един елемент, за който много си мислех и това е, когато гневът ти дава възможност да действаш, дори когато нямаш надежда…

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress