fbpx

За спонсори

Какви партньори търсим?

Както и във всеки детайл, ние полагаме старание и при избора на партньори, с които да работим при реализацията на Форум КЛЮЧ.

Ориентираме се към фирми и организации, които имат социална чувствителност, произвеждат своите продукти (или предоставят услуги), които са в полза на обществото и имат доказано чист бизнес.

Аудитория

За всеки наш партньор е важно да знае каква е аудиторията на КЛЮЧ:

Основна целева група на форума са младите хора във възрастовия диапазон 20-30+. Това включва, но не е ограничено до активни студенти, млади професионалисти, социални предприемачи, активни млади хора, които имат желание да бъдат полезни, да дават, да създават и творят. По-голямата част от целевата група са хора, живеещи в София. Преобладаващо са студенти или хора с висше образование и подчертан интерес към неправителствения сектор, социално-отговорния бизнес, както и към примера и опита на успешни личности и организации. Огромна част от аудиторията ни говори повече от един език (по данни от анкетно проучване на Форум КЛЮЧ #ИмаГи 2017).

До момента форумът е посетен от над 4000 човека. Средно аудиторията на събитието възлиза на около 350 човека, като директното излъчване през live stream на предходното издание на Форума е проследено от 400 зрители от цялата страна и чужбина. Регистрираните потребители/последователи на YouTube канала, сайта на събитието и представянето в социалните мрежи към момента надхвърля 3000 човека. Като цяло, размерът на потенциалната пряка аудитория на всяко от събитията ни е от порядъка на 2000 човека. Индиректно, чрез комуникационната политика на събитието тази цифра е многократно надвишена.

Партньори на КЛЮЧ през годините:

До момента изданията на форума са подкрепяни от корпоративни спонсори като Vivacom Fund, ProCredit Bank, m3college, P&G, Девин АД, Nescafe, Baristo, Кабината, Superhosting.bg, Интеграл – образователни програми, Бар Blaze, Playground, Telus International, VMware, 3 key rooms, Книжарници Хермес, Superhosting.bg  и др.

Сред некорпоративните партньори спадат:

Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС, Кариерният център на СУ „Св. Климент Охридски”, Български център за нестопанско право, БАИТ, Театър 199, Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП), ЦРЧР – Програма Евродеск, MakeThem…, Фондация „Светът на Мария“, Фондация „Заслушай се“, Социална чайна – Варна

Основни медийни партньори до сега са били:

Електронни медии – БНТ, Дарик Радио, BiT, Радио Едно

Уебсайтове – Успелите, Vbox7, Banitsa, TrueStory, Yatoto, ProjectMedia, MediaCafe, БНР-Binar, NGOBG.INFO

Вашите и наши предложения

Отворени сме към предложения, които биха били приемливи и за двете страни. Всички ангажименти на организаторите, свързани с най-доброто позициониране на спонсора чрез събитието, биха могли да бъдат детайлно уточнени. Готови сме да предоставим пълен отчет на разходваните средства, снимков и видео материал, както необходимите документи за реализираното дарение.

Форум КЛЮЧ е изборът на потенциалните носители на позитивна промяна.

Ние вярваме, че съществената разлика между добрата компания и великата компания е, че Добрата предлага отлични продукти и услуги, но Великата се стреми да превърне света в едно по-добро място. Форум КЛЮЧ предлага да подпомогнете видимостта на хората, които правят добро тук и сега, в България! Ние подкрепяме и подпомагаме позитивната обществена промяна.

Нашите ПЛЮСове

Нашата аудитория е Вашият двигател към по-добри постижения за бизнеса, търговията, популярността и смисленото развитие.

Нашият екип е гъвкав и може да работи с Вас и извън реализацията на Форум КЛЮЧ за развитие на уменията и ключовите компетентности на служителите Ви, за подобряване на поведението Ви пред публика, презентационните Ви умения, за една по-смислена и истинска Корпоративно-социална отговорност.

Нашите лектори (КЛЮЧари) са общност от агенти на промяната, хора с идеи, контакти и желание за вКЛЮЧване в смислени инициативи

Нашите останали партньори са изграждащи общности, помагащи и имащи експертиза с много широк обхват.

При информация, интерес или въпроси, пишете ни на: info@42training.org

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress