fbpx

Войната по пътищата – нашата роля за овладяването й. КЛЮЧ Unplugged с участието на Владимир Тодоров

Войната по пътищата – нашата роля за овладяването й. КЛЮЧ Unplugged с участието на Владимир Тодоров
август 30, 2022
Бордови игри с еко-кауза? Ще играем! КЛЮЧ Unplugged с участието на Гергана Берова и Йорданка Славова
октомври 12, 2022
Това издание на КЛЮЧ Unplugged бе с Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи. Събитието бе на живо в ДаДа бар и с пряко излъчване в страницата на Форум КЛЮЧ и страницата на НПО портал..

На 19 септември реализирахме поредния КЛЮЧ Unplugged и този път Ви срещаме с Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи. Събитието бе на живо в ДаДа бар и с пряко излъчване в страницата на Форум КЛЮЧ и страницата на НПО портал.
Ще чуете за:
✅ Причините за ситуацията в България;
✅ Какво можем да направим като граждани, за да накараме институциите да си вършат работата;
✅ Ще разгледаме конкретни казуси, които предполагат участие на гражданите;
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с дългогодишен опит в една от малкото активни организации в областта на намаляването на вредите от употребата на наркотици. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
Събитието бе излъчено пряко във Фейсбук страниците на Форум КЛЮЧ, 42training и НПО портал.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg
Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
Екипът зад това събитие бе:
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
Монтаж: Александър Куманов
Видеозаснемане и стрийминг: Милена Захариева
Социални мрежи: Владимир Станков и Чавдар Островски
При подготовката на това събитие, екипът ни бе подпомогнат от доброволци към Фондация "Четиридесет и две" по линия на Европейски корпус за солидарност и програма Еразъм+. Изказаните мнения и тези в епизода не ангажират Европейската комисия и по никакъв начин не могат да се считат за позиция на ЕК или Програма Еразъм +.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress