fbpx

Димитър Горанов: Животът е толкова гаден, колкото го оставим да бъде

Благовеста Пугьова: Времето става повече, когато го даряваш
март 5, 2018
Иван Господинов: Всеки може да научи всичко, навсякъде и безплатно
март 12, 2018
Едно блиц интервю с Димитър Fling Горанов, който ще видите и чуете от сцената на Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018
Форум КЛЮЧ: За какво държиш ключа?
Димитър: Гаража! Хаха! Както и за собствения си живот!

Форум КЛЮЧ: Ако не се занимаваше с танци, какво щеше да правиш?
Димитър: Със сигурност щях да съм Хип –Хоп! Културата я носех в себе си още преди да започна да танцувам. И определено щях да съм активен и доста по-често в залата по Таекуон-До.

Форум КЛЮЧ: Кой е най–значимият урок, който си научил? Кой ти го даде?
Димитър: Доста са уроците, които не бих пренебрегнал по степенуване, но все пак – Майка ми винаги ме е учила да споделям всичко, което имам с хората. Като малък, ако имах 2 лв., то те са 2 часа в компютърния клуб! Звучи добре нали? Но още по-добре звучи като 30 мин., но за четири приятелчета! Ако ме разбирате. 

Форум КЛЮЧ: Fling е синоним на хвърлям се, мятам. Към какво веднага би се хвърлил?
Димитър: Към всичко смислено, истинско и символично. Ако трябва да съм конкретен, бих се впуснал в битка за справедливост! Винаги съм се възхищавал на супер героите и тяхната воля, и смелост.

Форум КЛЮЧ: Къде намираш вдъхновение в ежедневието си?
Димитър: То е навсякъде около нас, стига да имаме очите или по-скоро сетивата, за да го забележим. Просто се огледайте точно в този момент, където и да сте. С колко много енергия, труд и чувства сме заобиколени. Поглеждайки материално или духовно на нещата, вдъхновението е там.
IMG_8505
Форум КЛЮЧ: За кой момент в живота си се сещаш като асоциация с думата „успех“?
Димитър: За мен успех е да съм здрав, да съумявам да се грижа за себе си и близките си. Разбира се, и да не спирам да правя това, което обичам. Винаги съм си мечтал да правя това, което правя сега.
DSC08494
Форум КЛЮЧ: Кое е нещото, което правиш "Щото така"?
Димитър: Всичко, с което съм се захванал щото така, е било яко и забавно, защото е било нещо искрено и непринудено. Така се е превръщало в назбравим спомен и частица от мен. Следвайки вътрешния си глас тренирам, танцувам, пиша, играя, комуникирам, уча... на практика се старая да бъда себе си, като не избягвам, а приемам и анализирам мислите и желанията си.

Вижте повече за Димитър Горанов тук http://forum-klyuch.info/dimitar-goranov-fling/

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress