fbpx

BiT ТВ: Ключът е малко инструментче, което отключва големи мечти

Дарик радио: Задава се 10-то юбилейно издание на Форум КЛЮЧ
февруари 11, 2016
Д-р Мила Бобадова (Козата Ани)
февруари 27, 2016

Форум КЛЮЧ 2016 ще се проведе на 9 април в София на сцената на Независимия (бивш Модерен) театър, като и този път подбраните гости КЛЮЧари ще разкажат за своите каузи и за ежедневните малки крачки „напук“ (каквото е тазгодишното мото).

Форумът е без такса и е с безплатна регистрация, но ако някой желае, бихме се зарадвали, ако си вземе и спонсорски билет, казва Куманов.

По думите му от години форумът мотивира много млади хора „да правят качествени неща за тази държава“.

Търсим такива хора, които правят от нищо нещо, или пък имат социално отговорен бизнес, или успяват да създадат общност и да направят нещо, което не задължително има комерсиален успех, добавя той.

Осемте лектори КЛЮЧари за тази година вече са избрани и могат да се видят на сайта на събитието.

Те вече са в процес на подготовка, за което им помага един от първите участници във Форум КЛЮЧ – Михаил Стефанов.

„Много е зареждащо, помагам им да структурират изказването си и да бъдат по-ефективни в презентациите си, които траят 15 минути“, обяснява той. Форматът е такъв, тъй като е установено, че концентрацията на вниманието пада рязко след десетата минута.

„Трудно е за 15 минути да направиш ужасно много неща и тайната е в добрата подготовка“, обяснява Михаил. Според него младите хора се мотивират и вдъхновяват именно от истории за успех, успели да увлекат мнозина.

Ето и цялото интервю: http://www.bitelevision.com/organizatorite-na-forum-klyuch-klyuchat-e-malko-instrumentche-koeto-otklyuchva-golemi-mechti/

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress