fbpx

Блиц интервю #ИмаГи със Светът на Мария

Форум КЛЮЧ #ИмаГи – безплатни регистрации и билети
март 8, 2017
Livestream на Форум КЛЮЧ #ИмаГи
април 7, 2017

КЛЮЧ: Аз държа ключа за…

Фондация „Светът на Мария“: в подкрепа на хората с интелектуални затруднения

КЛЮЧ: На сцената на Форум „КЛЮЧ“ е ….

Фондация „Светът на Мария“: За нас участието във Форум „КЛЮЧ“ е възможност за споделяне на опит и популяризиране на общественозначими каузи.

КЛЮЧ: КЛЮЧът за промяната е….

Фондация „Светът на Мария“: Промяната е възможна благодарение на хората. Тя се случва с вяра, ясна визия и усърдие.

КЛЮЧ: Къде се крие вдъхновението и лесно ли се намира?

Фондация „Светът на Мария“: Намираме вдъхновение в хората с интелектуални затруднения, в техните мечти, способности, желание за развитие, емоции и искреност.

КЛЮЧ: Какво животно е това „мотивацията“?

Фондация „Светът на Мария“: Мотивацията е в смисъла на това, което правим и в постигнатите резултати. Когато видиш промяната в човека, неговият осмислен живот, щастливото му семейство – това е мотивацията. Продължаваш.

КЛЮЧ: Винаги бих „ударил едно рамо“ на….

Фондация „Светът на Мария“: Оказваме подкрепа на хората с интелектуални затруднения и техните семейства. Подкрепяме каузи на партньорски организации и всички, които имат желание да се развиват в социалната сфера- професионалистите, с които работим, доброволци и стажанти. Екипът ни е на разположение да консултира заинтересовани работодатели по всички въпроси, свързани с подкрепената заетост и възможностите за наемане на работа на хора с интелектуални затруднения.

КЛЮЧ: Довърши изречението: „Има ги….“

Фондация „Светът на Мария“: Има ги хората с интелектуални затруднения, които искат да бъдат като всички останали – да работят, да имат приятели, да излизат и да се забавляват, да се развиват, да са полезни. Те мечтаят за обичайните неща, имат неподозирани способности и потенциал. Нуждаят се само от малко подкрепа.

Има ги и нашите партньори, дарители и приятели, които повярваха заедно с нас и продължават да ни помагат и подкрепят и да са съпричастни към каузата ни за подобряване на качеството на живот на хората с интелектуални затруднения.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress