fbpx

Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Юлия Андонова

Online: КЛЮЧ Unplugged представя Юлия Андонова от П.У.Л.С.
декември 13, 2020
Видео от КЛЮЧ Unplugged с участието на Юлия Андонова от П.У.Л.С.
декември 18, 2020Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged (за тази сряда 16.12.2020 online в страницата на Форум КЛЮЧ https://www.facebook.com/ForumKLYUCH се вдъхновяваме с няколко загряващи въпроса, които зададохме на Юлия. Вижте нейните отговори по-долу :)

1. В настоящия момент...

В настоящия момент съм във вихъра на Коледната магия и хиляда и едно други неща, както винаги. С подкрепата на много добри хора подготвяме празнични изненади за майките и децата, на които помага нашата организация. Междувременно снимаме серия от видеа, които разказват за това, което правим, почти живея в zoom и на телефона и в същото време балансираме с кризи и други неотложни неща. Някъде в цялата тази лудница се опитвам да намирам време за тренировки и кучетата си <3

2. Идеята, която ...

Идеята, която.... ами то никога не е само една идея :D В ума си имам ... много идеи, които чакат своето време за реализиране – от комуникационни стратегии, създаване на Къща „Мечта“ до Португалското Камино.

3. Вдъхновявам се от ...

Вдъхновявам се от доброто, промяната, хората, които са около мен... Всеки ден виждам смисъла на това, което правим, да трудно е, понякога повече, но в края на деня съм щастлива и благодарна за това, което имам възможност да правя. Светът е пълен с добри хора и аз съм щастлива, че около мен има много добри примери и вдъхновения! Хора, които не спират да помагат и правят добро, хора, които се осмеляват да потърсят нов живот, без насилие, хора, които въпреки системата ни правят чудеса в името на другите! Хора, просто добри хора, които правят този свят едно по-красиво място! А може би едно от най-вдъхновяващите неща е екипът на Фондация „П.У.Л.С.“ – ние сме като семейство, със своите плюсове и минуси на това :D при нас идват едни от най-тежките случаи на хора, пострадали от насилие и винаги сме заедно, винаги с усмивка /е понякога има и сълзи, но винаги сме заедно в името на хората, които се нуждаят от нашата подкрепа.

Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress