fbpx

Рискове за децата в интернет – кой помага? КЛЮЧ Unplugged с Антоанета Василева

Изборът да избираш – КЛЮЧ Unplugged с Николай Стайков от АКФ и Евгени Димитров от БулФото
април 4, 2023
Рискове за децата в интернет – кой помага? КЛЮЧ Unplugged с Антоанета Василева
май 12, 2023

На 09.05.2023 от 16 ч. ще сме на online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал и ще излъчваме от Студио ЕЛА. Наш гост ще бъде Антоанета Василева от Центъра за безопасен интернет.Кога?

На 9 май от 16,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ

Пряко в страницата на НПО портал

unplugged-2023-02-fb (1)

Темата ни е обявена доста общо - за защитата на ценности и принципи, но разговорът ще си бъде напълно конкретно насочен към работата му като журналист, към сферите, в които се е "разровил" и ефектите за обществото от това, за смисъла от активност, за безхаберието, за злоупотребите и за ролята на младите хора в преодоляването на последствията от това.
ℹ Ще говорим за:
✅ Рисковете пред децата в интернет - ще бъдем от полза за родителите и учителите с отговори на въпроси като: Какво да направим когато...?
✅ Какво предлагат Горещата и консултативната линии за подкрепа на деца и родители?
✅ Кои са най-опасните социални мрежи за децата, има ли такива и какво да направим?
✅ За устойчивостта на такива каузи и защо има смисъл да се създават, поддържат и подкрепят по начина, по който функционират;
✅ и разбира се за самия Център за безопасен интернет - какво предлагат и как да се възползвате.
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Ще направим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, за да се ориентирате кое е правилно, кое - полезно и как бихме могли да бъдем едно малко по-нормално общество.
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с лична история и опит. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
🔔 В една демокрация от хората зависи много, хората могат да вървят напред само ЗАЕДНО. Затова и ние се опитваме да намерим отговор на въпроса – Какво можем ЗАЕДНО. В този КЛЮЧ Unplugged ще се опитаме да се съсредоточим именно върху тази голяма картина.
‼ Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress