fbpx

Как е сред успелите? КЛЮЧ Unplugged с участието на Десислава Иванова от позитивната медия Успелите

Бордови игри с еко-кауза? Ще играем! КЛЮЧ Unplugged с участието на Гергана Берова и Йорданка Славова
октомври 24, 2022
Как е сред успелите? КЛЮЧ Unplugged с участието на Десислава Иванова от сайта Успелите
ноември 26, 2022

На 22 ноември от 19.00 ч. ще направим поредният КЛЮЧ Unplugged. Този път ще гще сме online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал. Наш гост ще бъде Десислава Иванова, главен редактор на Успелите.бг.Кога?

На 22 ноември от 19,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

Повече за Успелите можете да видите тук: https://uspelite.bg/


Ще говорим за:
✅ Здравословния позитивизъм;;
✅ Нормалния патриотизъм;
✅ Начините да създадеш истинска новина;
✅ Как се става част от успелите и какво им привлича вниманието сега

✅ и по малко за още неща като четене, баби и т.н.

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди. Коледни комплекти от Социалната Чайна във Варна ще пристигнат на адрес до двама от участниците.

Очакваме Ви на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress