fbpx

Видео от КЛЮЧ Unplugged с участието на Ирина Недева от АЕЖ

Online: КЛЮЧ Unplugged представя Катерина Ковачева
ноември 30, 2020
Видео от КЛЮЧ Unplugged с участието на Катерина Ковачева от За Нашите Деца
декември 10, 2020
Това е пълен запис от прякото ни излъчване на 25 ноември в страницата на Форум КЛЮЧ, когато КЛЮЧ Unplugged ви запозна по-отблизо с Ирина Недева, председател на АЕЖ-България, в един откровен разговор без излишна напудреност и приповдигнатост, типично в стила на Unplugged събитията. Ирина Недева е председател на Асоциацията на Европейските Журналисти - България, член на Управителния съвет, журналист и автор на документални филми с дългогодишен професионален опит в обществените електронни медии. Тя е старши редактор в сутрешни предавания на програма „Хоризонт” на БНР. Има опит и в независими филмови, телевизионни и радио проекти.
Какво ще чуете, ако изгледате това видео?
- Откъде е тръгнала и как се е развил животът й до момента?
- Какво представлява АЕЖ?
- Какво прави и защо има нужда от хора като нея?
- Какво я провокира, какво я кара да се чувства горда и има ли нещо, за което съжалява?
- Как да не губим мотивацията си, когато средата, в която живеем и се развиваме професионално е оценена на 111 място от Репортери без граници?
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg
Екипът зад това събитие бе:
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
Монтаж: Александър Куманов
Видеозаснемане: Милена Захариева
Координатор на събитието: Николай Тодоров
Комуникации: Хелиана Велинова

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress