fbpx

Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Андриан Георгиев

Как да спасим живот в 3 минути – Online: КЛЮЧ Unplugged
януари 20, 2021
Видео от КЛЮЧ Unplugged „Как да спасим живот в три минути“ с Андриан Георгиев
февруари 3, 2021Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged (за сряда 27.01.2021 online в страницата на Форум КЛЮЧ https://www.facebook.com/ForumKLYUCH се вдъхновяваме с няколко загряващи въпроса, които зададохме на Анди. Вижте неговите отговори по-долу :)

1. В настоящия момент...

В настоящия момент се вълнувам страшно много, защото ме приеха в докторска програма на МВБУ и ще мога да доразвия националното си онлайн проучване за подготовката на населението на България по първа помощ. <3

2. Идеята, която ...

Идеята, която.... смятам да доразвия и през 2021 г. е повече хора да са запознати с мерките за оказване на първа помощ при животозастрашаващите наранявания и състояния и обществото да оцени нуждата от програми за поставяне на автоматични външни дефибрилатори на обществени места..

3. Вдъхновявам се от ...

Вдъхновявам се от безброй много неща – музика, книги, филми, хора, ЛИЧНОСТИ. Последното ми вдъхновение е мой много близък приятел лекар, който работи в Covid-19 отделение. Говорейки с него, в повечето случаи само… мълча и слушам. Когато ми каже “… отивам в банята, пускам една сълза, защото няма време за повече и се връщам в боя…” си казвам “И аз искам, и аз ще помагам – както и където мога!”

Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress