fbpx

Видео от КЛЮЧ Unplugged „Как да спасим живот в три минути“ с Андриан Георгиев

Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Андриан Георгиев
януари 20, 2021
Открихме ли топлата вода в училище? – Online: КЛЮЧ Unplugged
февруари 9, 2021
Знаете ли как да реагирате, ако човек до вас се нуждае от спешна помощ? Как да възстановите сърдечна дейност? Защо по филмите нещата не са точно такива, каквито трябва да ги правите на живо? На 27 януари от 19.00 ч. ви очакваме на страницата на Форум КЛЮЧ, където ще излъчваме на живо поредното онлайн издание на КЛЮЧ Unplugged.

Ще ви срещнем с Андриан Георгиев, от Фондация "Първите три минути".

Ще разгледаме темата за първата помощ през това какво реално Анди съветва да се прави в определени моменти, как да реагираме, как да не изпадаме и ние в шок, ако се окажем в ситуация и с какво може да помогнем принципно за подобряване на средата в България. Ще бъде наистина интересно!

Освен всичко в това издание на КЛЮЧ Unplugged ще ви представим и самия Андриан Георгиев и онова, което го мотивира да продължава да се занимава с развитие на уменията на хората да спасяват животи.
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg
Екипът зад това събитие бе:
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
Монтаж: Александър Куманов
Видеозаснемане: Милена Захариева
Координатор на събитието: Николай Тодоров
Комуникации: Хелиана Велинова

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress